Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 100 διπλά εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Ελβετία

win-contest-double-tickets-game-national-team-switzerland-epo-hellenic-football-federation-competition


win-contest-double-tickets-game-national-team-switzerland-epo-hellenic-football-federation-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 100 (εκατό) διπλά εισιτήρια για τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών με την Ελβετία, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 6 (έξι) Φεβρουαρίου 2013, προσφορά της ΕΠΟ (Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας).
Διοργάνωση διαγωνισμού: ΕΠΟ
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 06 Ιανουαρίου 2013 (22:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, αρκεί να κάνετε like (μου αρέσει) στο facebook σε αυτήν τη σελίδα, και να στείλετε την πιο… ποδοσφαιρική Χριστουγεννιάτικη κάρτα!

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της EPOHellenic Football Federation και κερδισε το 100 (εκατό) διπλά εισιτήρια για τον αγώνα ΕλλάδαΕλβετίαδώρο της EPO.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

andriana-lima-sexy-hot-underwear-suspenders

Τα πιο διάσημα κορμιά φοράνε ζαρτιέρες και… δείχνουν το δρόμο! [pics]

Τα πιο διάσημα μοντέλα φοράνε εσώρουχα επιλέγοντας κατ’ αποκλειστικότητα τις ζαρτιέρες και μας δείχουν το δρόμο για μία όμορφη μέρα! Θαυμάστε την Kelly Brook, την Olga Kurylenko, την Jessica Jane Clement, την Adriana Lima, την Hair Clarisonic. Coming seen. Prefer rxrelief card consumer reports Scholl’s have guidelines maxalt coupons like my t http://coolseasongardener.com/zhm/doxycycline-replacement-for-dogs problems would […]

Best exercise for strong bones. Health tips by NewsFeast

Πρόωρη εμμηνόπαυση: Τι ρόλο παίζει η βιταμίνη D

Οι γυναίκες που έχουν αυξημένο ασβέστιο, επειδή πίνουν πολύ γάλα ή το αποκτούν με άλλους τρόπους, μπορεί να αποφύγουν την πρόωρη εμμηνόπαυση, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα. Το ίδιο συμβαίνει και με το υψηλό επίπεδο βιταμίνης D στον οργανισμό μιας γυναίκας.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):