Συλλήψεις παρκαδόρων και υπευθύνων κέντρων διασκέδασης για παράνομη κατάληψη δημόσιας οδού

police-arrests-valet-porter-business-clubs-illegal-occupation-public-road


police-arrests-valet-porter-business-clubs-illegal-occupation-public-road

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγούνται 18 (δεκαοκτώ) παρκαδόροι και υπεύθυνοι κέντρων διασκέδασης που συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια ελέγχων της τροχαίας στις παρακάτω περιοχές: έλεγχος για παράνομη κατάληψη δημόσιας οδού, στην περιοχή του Κολωνακίου, στη Λεωφ. Συγγρού και στην Ιερά Οδό.

Συνελήφθησαν 5 (πέντε) άτομα ως υπεύθυνοι καταστημάτων και 13 (δεκατρία) που ενεργούσαν ως παρκαδόροι.

Όπως διαπιστώθηκε, οι συλληφθέντες καταλάμβαναν παράνομα δημόσια οδό χρησιμοποιώντας για αυτό το σκοπό διάφορα εμπόδια όπως πλαστικούς κώνους, μεταλλικά κιγκλιδώματα, ταινίες αποκλεισμού χώρου και δίκυκλες μοτοσικλέτες, προκειμένου στη συνέχεια να σταθμεύουν στο συγκεκριμένο χώρο τα οχήματα των πελατών των καταστημάτων.

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια παγωτομηχανή Kenwood από τον Άκη Πετρετζίκη

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια παγωτομηχανή IM280 της Kenwood ή 4 σετ επαγγελματικών μαχαιριών Thomas. Διοργάνωση διαγωνισμού: Άκης Πετρετζίκης (akispetretzikis.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Κέρδισε ένα Motorola RAZR, ένα Motorola Flipout και ένα bluetooth Motorola HZ800 εντελώς δωρεάν

Διαγωνισμός:  Κέρδισε στο διαγωνισμό, ένα smartphone Motorola RAZR, ένα smartphone Motorola Flipout και ένα αξεσουάρ για το κινητό σας, το bluetooth Motorola HZ800 εντελώς δωρεάν. Διοργάνωση διαγωνισμού: Motorola Hellas Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Πατήστε εδώ για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το αξεσουάρ bluetooth και τα δύο κινητά της […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):