Συλλήψεις παρκαδόρων και υπευθύνων κέντρων διασκέδασης για παράνομη κατάληψη δημόσιας οδού

police-arrests-valet-porter-business-clubs-illegal-occupation-public-road


police-arrests-valet-porter-business-clubs-illegal-occupation-public-road

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγούνται 18 (δεκαοκτώ) παρκαδόροι και υπεύθυνοι κέντρων διασκέδασης που συνελήφθησαν χθες κατά τη διάρκεια ελέγχων της τροχαίας στις παρακάτω περιοχές: έλεγχος για παράνομη κατάληψη δημόσιας οδού, στην περιοχή του Κολωνακίου, στη Λεωφ. Συγγρού και στην Ιερά Οδό.

Συνελήφθησαν 5 (πέντε) άτομα ως υπεύθυνοι καταστημάτων και 13 (δεκατρία) που ενεργούσαν ως παρκαδόροι.

Όπως διαπιστώθηκε, οι συλληφθέντες καταλάμβαναν παράνομα δημόσια οδό χρησιμοποιώντας για αυτό το σκοπό διάφορα εμπόδια όπως πλαστικούς κώνους, μεταλλικά κιγκλιδώματα, ταινίες αποκλεισμού χώρου και δίκυκλες μοτοσικλέτες, προκειμένου στη συνέχεια να σταθμεύουν στο συγκεκριμένο χώρο τα οχήματα των πελατών των καταστημάτων.

src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στη Βόνιτσα από το Art Travel

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) στο ‘Μάννα Γαία’ στη Βόνιτσα. Διοργάνωση διαγωνισμού: Art Travel (arttravel.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 26 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Αρχαία Ελλάδα: Η θρυλική σφαίρα του Αρχιμήδη επιστρέφει

Η σφαίρα του Αρχιμήδη ήταν ένας μηχανισμός που έδειχνε τους πλανήτες να περιφέρονται γύρω από τον Ήλιο. Ένας πρώην επιμελητής του Μουσείου Επιστήμης του Λονδίνου δημιούργησε το πρώτο αντίγραφο της περίφημης σφαίρας του Αρχιμήδη, ενός μηχανισμού που έδειχνε τους πλανήτες να περιφέρονται γύρω από τον Ήλιο.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):