Προϊόν μοντάζ η σκηνή της απαγωγής βρέφους από χρυσαετό που έκανε το γύρο του κόσμου

fake-golden-eagle-centre-nad-montreal-school-cinema-dimensional


fake-golden-eagle-centre-nad-montreal-school-cinema-dimensional

Προϊόν μοντάζ  και για την ακρίβεια, έργο φοιτητών είναι τελικά το βίντεο που αναρτήθηκε  και το παρακολούθησαν περισσότεροι από 28 εκατομμύρια χρήστες στην πλατφόρμα του YouTube και δείχνει 1 (ένα) χρυσαετό να αρπάζει ένα μωρό που έπαιζε σε πάρκο, όπως παραδέχθηκε η σχολή Τρισδιάστατης Κινηματογραφίας NAD του Μόντρεαλ.

Το Κέντρο Τρισδιάστατης Κινηματογραφίας του Μόντρεαλ γνωστοποίησε σχετικά με το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το απόγευμα της Τρίτης (18 Δεκεμβρίου), μέσω δημοσίευσης στο blog της σχολής, πως το βίντεο που δείχνει έναν χρυσαετό (βασιλικό αετό) να αρπάζει βρέφος, είναι προϊόν μοντάζ των φοιτητών της σχολής και δεν απεικονίζει σκηνή από την πραγματικότητα.

«Τόσο ο χρυσαετός όσο και το παιδί ήταν δημιουργήματα της τρισδιάστατης κινηματογραφίας και μονταρίστηκαν ώστε να είναι αληθοφανές το περιστατικό», δήλωσαν οι φοιτητές που συνέθεσαν αυτό το συναρπαστικό βίντεο (video), το οποίο έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι φοιτητές της εν λόγω σχολής έχουν προκαλέσει αίσθηση και με άλλες συνθέσεις βίντεο, όπως δείχνοντας έναν πιγκουίνο να δραπετεύει από τον ζωολογικό κήπο «Μπιοντόμ» (Montreal Biodome) του Μόντρεαλ.

Δείτε το βίντεο όπου ο χρυσαετός «αρπάζει» ένα παιδί.

Πολλοί αμφισβήτησαν τη γνησιότητα της σκηνής του βίντεο καθώς όταν γυρίστηκε ήταν χειμώνας και το πάρκο δεν ήταν πράσινο αλλά χιονισμένο, ενώ βιολόγοι και καθηγητές από όλο τον κόσμο συζητούσαν σε τηλεοπτικά παράθυρα αν το βίντεο απεικονίζει αληθινή σκηνή.

Δείτε τις λεπτομέρειες που αποκαλύπτουν το «μοντάζ»:

Στην σκηνή του βίντεο στο 10″ (δέκατο δευτερόλεπτο) ο χρυσαετός δεν κάνει σκιά στο έδαφος, ενώ το αμέσως επόμενο δευτερόλεπτο (11″) δημιουργεί σκιά στο έδαφος.
fake-golden-eagle-centre-nad-montreal-school-cinema-dimensional
fake-golden-eagle-centre-nad-montreal-school-cinema-dimensional

Ενδιαφέρον εμφανίζει το γεγονός ότι η διαδικτυακή δημοσκόπηση που έκανε η Huffington Post σχετικά με την γνησιότητα του εν λόγω βίντεο,  είχε ως αποτέλεσμα τις πρώτες ώρες η πλειοψηφία των απαντήσεων να κατατάσσει την σκηνή που απεικονίζεται σε πραγματική.

src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

texas-holdem-newsfeast-featured

Poker Texas hold ’em Βασικές γνώσεις του παιχνιδιού πριν ξεκινήσεις να παίζεις

Το Texas hold ’em είναι το πλέον δημοφιλές παιχνίδι πόκερ στα καζίνο και τις λέσχες σήμερα. Το Poker Texas hold ’em είναι ένα παιχνίδι με κοινές κάρτες, όπου ο κάθε παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιονδήποτε συνδυασμό των πέντε κοινών καρτών μαζί με τις δύο δικές του για να συνθέσει τη χαρτωσιά του, σε αντίθεση με άλλες εκδοχές […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια περιποίηση μαλλιών από το κομμωτήριο Andy Kaizer

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό λούσιμο, χτένισμα και κόψιμο ψαλίδας με τη καινούργια υπηρεσία Split-Ender Pro. Διοργάνωση διαγωνισμού: Andy Kaizer elite hair house (andykaizer.com) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 22 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):