Έλληνας παίκτης πόκερ στους 21 του European Poker Tour Prague Main Event

european-poker-tour-prague-ben-warrington-main-event

european-poker-tour-prague-ben-warrington-main-event
Φώτο (επάνω): Ο Βρετανός Ben Warrington

Τις εκπληκτικές του ικανότητες στο πόκερ απέδειξε για ακόμα 1 (μία) ημέρα ο Έλληνας παίκτης Σωτήρης Κουτούπας, ο οποίος κατάφερε να περάσει στους 21 (είκοσι ένα) φιναλίστ, εξασφαλίζοντας το εισιτήριό του για την επόμενη ημέρα του European Poker Tour Prague Main Event.

Στην Day 4 του Main Event, εκτός από τον Κουτούπα, επέστρεψε στο καζίνο ακόμα ένας Έλληνας παίκτης, ο Νικόλας Γάλτος, ο οποίος δεν κατάφερε να επιβιώσει από την «μάχη» της τσόχας, βλέποντας την πόρτα της εξόδου λίγο πριν ανακοινώσουν οι διοργανωτές την λήξη της ημέρας.

european-poker-tour-prague-sotiris-koutoupas-main-event
Φώτο (επάνω): Ο Έλληνας παίκτης πόκερ Σωτήρης Κουτούπας

Στην παρτίδα αποκλεισμού του, ο Γάλτος είχε απομείνει με 198.000 μάρκες (δηλαδή περίπου 10 Big Blinds) και δήλωσε ρέστα από 1η (πρώτη) θέση κρατώντας J-8. Ο Sergey Kuzminskiy δέχτηκε την πρόκληση και έκανε call από θέση cut off με A-J. Η τύχη δεν βοήθησε τον Έλληνα παίκτη με το board να αποκαλύπτει 3-6-9-7-7. Ο Γάλτος αποχώρησε από το τουρνουά, αποκομίζοντας €25,000.

Ο Σωτήρης Κουτούπας συνεχίζει να διεκδικεί μια θέση στο τελικό τραπέζι και θα ξεκινήσει την Day 5 με το ένατο καλύτερο stack ύψους 1.450.000 chips. Οι 21 (είκοσι ένα) παίκτες θα επιστρέψουν στις θέσεις τους για την επόμενη ημέρα και θα παλέψουν μέχρι να αναδειχθούν οι 8 (οκτώ) φιναλίστ του τελικού τραπεζιού.

Στο τουρνουά συνεχίζουν και γνωστά ονόματα του χώρου, όπως ο Johnny Lodden και ο Roberto Romanello, οι οποίοι παρόλα αυτά διαθέτουν 2 (δύο) από τα μικρότερα stack του τουρνουά.

Τις περισσότερες μάρκες κατάφερε να συγκεντρώσει ο Βρετανός Ben Warrington, με stack 2,618,000, ενώ μια θέση χαμηλότερα βρίσκεται ο Ολλανδός David Boyaciyan με 2,469,000 μάρκες.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

egyptians-summer-sex-experts

Οι Αιγύπτιοι έκαναν σεξ μόνο το καλοκαίρι! Δείτε τι λένε οι ειδικοί!

Κόντρα σε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία των ερευνητών, μια νέα αποκάλυψη, έρχεται να μας δώσει μια απολύτως σαφή εικόνα της σεξουαλικής ζωής των Αιγυπτίων κατά την αρχαιότητα: Έκαναν σεξ κυρίως τον Ιούλιο και τον Αύγουστο! Παρά το γεγονός, πως οι περισσότεροι επιστήμονες έχουν αποδείξει πως οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν αρνητική επίπτωση στα επίπεδα της λίμπιντο, αλλά […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):