Έλληνας παίκτης πόκερ στους 21 του European Poker Tour Prague Main Event

european-poker-tour-prague-ben-warrington-main-event

european-poker-tour-prague-ben-warrington-main-event
Φώτο (επάνω): Ο Βρετανός Ben Warrington

Τις εκπληκτικές του ικανότητες στο πόκερ απέδειξε για ακόμα 1 (μία) ημέρα ο Έλληνας παίκτης Σωτήρης Κουτούπας, ο οποίος κατάφερε να περάσει στους 21 (είκοσι ένα) φιναλίστ, εξασφαλίζοντας το εισιτήριό του για την επόμενη ημέρα του European Poker Tour Prague Main Event.

Στην Day 4 του Main Event, εκτός από τον Κουτούπα, επέστρεψε στο καζίνο ακόμα ένας Έλληνας παίκτης, ο Νικόλας Γάλτος, ο οποίος δεν κατάφερε να επιβιώσει από την «μάχη» της τσόχας, βλέποντας την πόρτα της εξόδου λίγο πριν ανακοινώσουν οι διοργανωτές την λήξη της ημέρας.

european-poker-tour-prague-sotiris-koutoupas-main-event
Φώτο (επάνω): Ο Έλληνας παίκτης πόκερ Σωτήρης Κουτούπας

Στην παρτίδα αποκλεισμού του, ο Γάλτος είχε απομείνει με 198.000 μάρκες (δηλαδή περίπου 10 Big Blinds) και δήλωσε ρέστα από 1η (πρώτη) θέση κρατώντας J-8. Ο Sergey Kuzminskiy δέχτηκε την πρόκληση και έκανε call από θέση cut off με A-J. Η τύχη δεν βοήθησε τον Έλληνα παίκτη με το board να αποκαλύπτει 3-6-9-7-7. Ο Γάλτος αποχώρησε από το τουρνουά, αποκομίζοντας €25,000.

Ο Σωτήρης Κουτούπας συνεχίζει να διεκδικεί μια θέση στο τελικό τραπέζι και θα ξεκινήσει την Day 5 με το ένατο καλύτερο stack ύψους 1.450.000 chips. Οι 21 (είκοσι ένα) παίκτες θα επιστρέψουν στις θέσεις τους για την επόμενη ημέρα και θα παλέψουν μέχρι να αναδειχθούν οι 8 (οκτώ) φιναλίστ του τελικού τραπεζιού.

Στο τουρνουά συνεχίζουν και γνωστά ονόματα του χώρου, όπως ο Johnny Lodden και ο Roberto Romanello, οι οποίοι παρόλα αυτά διαθέτουν 2 (δύο) από τα μικρότερα stack του τουρνουά.

Τις περισσότερες μάρκες κατάφερε να συγκεντρώσει ο Βρετανός Ben Warrington, με stack 2,618,000, ενώ μια θέση χαμηλότερα βρίσκεται ο Ολλανδός David Boyaciyan με 2,469,000 μάρκες.

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

beats-by-dre-studio-white--competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ζευγάρι ακουστικά Beats by dr. Dre αξίας 200€

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ζευγάρι ακουστικά Beats by dr. Dre, με ControlTalk και εξαιρετικά προσεγμένη και ελαφριά σχεδίαση, αξίας 200€ (ευρώ). Διοργάνωση διαγωνισμού: NewCult Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του NewCult και κερδισε δωρο 1 (ένα) ζευγάρι ακουστικά […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):