Μητέρα δολοφόνησε τα τρία παιδιά της επειδή δεν πήρε την κηδεμονία τους

sonia-blanchette-tragedy-acton-vale-canada

sonia-blanchette-tragedy-acton-vale-canada

Περίπου 800 (οκτακόσια) άτομα παραβρέθηκαν στην κηδεία 3 (τριών) ανήλικων αδελφών, στο Κεμπέκ (Quebec) του Καναδά χωρίς να μπορούν να πιστέψουν ότι δολοφονήθηκαν από την ίδια τη μητέρα τους. Οι κάτοικοι της πόλης Acton Vale, περίπου 1 (μια) ώρα ανατολικά του Μόντρεαλ, όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία, δεν μπορούν να πιστέψουν πως μια μητέρα δολοφόνησε τα παιδιά της.

Ο λόγος για την 33χρονη  Sonia Blanchette, η οποία κατηγορείται από τις αρχές ότι δολοφόνησε την 5χρονη Laurelie, τoν 4χρονο Loic και την 2χρονη Anais.

Σύμφωνα με το καναδικό ραδιοτηλεοπτικό κανάλι CBC (Canadian Broadcasting Corporation), η Blanchette είχε χάσει την κηδεμονία τους νωρίτερα μέσα στο 2012. Τραγική φιγούρα ο Patrick Desautels,  πατέρας των τριών παιδιών, ο οποίος  αποχώρησε από την εκκλησία κρατώντας την φωτογραφία των τριών παιδιών του.

Η Blanchette θα υποβληθεί σε ψυχιατρική αξιολόγηση. Η δίκη αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 14 (δεκατέσσερις) Δεκεμβρίου 2012. Τα 3 (τρία) ανήλικα τέκνα βρέθηκαν νεκρά την περασμένη Κυριακή στο σπίτι της μητέρας τους.

src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τηλεόραση 40” από την Panasonic Greece

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια 4K Ultra HD τηλεόραση Panasonic 40 ιντσών DX600. Διοργάνωση διαγωνισμού: Panasonic Greece (panasonic.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 (11:30) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

interior design home decoration

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τραπεζαρία από το Edrano

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την εντυπωσιακή δρύινη τραπεζαρία της φωτογραφίας, διαστάσεων 210 x 100 cm. Διοργάνωση διαγωνισμού: Edrano (edrano.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):