Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 20 set Μore by Demi Moore από την Oriflame!

oriflame-sweden-flocafe-more-by-demi-moore-goodys-competition-newsfeast


oriflame-sweden-flocafe-more-by-demi-moore-goodys-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) set καλλυντικών More by Demi από την Oriflame. Συνολικά θα κληρωθούν 20 (είκοσι) τυχεροί.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Flocafe, Oriflame
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012 (10:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, αρκεί, να κάνετε like στο facebook σε αυτή τη σελίδα και να ακολουθήσετε τα βήματα και αυτομάτως θα μπείτε στη κλήρωση για να κερδίσετε το υπέροχο δώρο.

Όροι συμμετοχής

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Flocafe και της Oriflame και κερδισε το υπέροχο set Μore by Demi Mooreδώρο της Oriflame.

  • Η κλήρωση θα διεξαχθεί στα γραφεία της εταιρίας Goody’s Α.Ε. στις 21 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 12 το μεσημέρι και είναι ανοιχτή στο κοινό.
  •  Κάθε χρήστης του Facebook μπορεί να πάρει μέρος μόνο 1 (μία) φορά στον διαγωνισμό. O χρήστης κερδίζει επιπλέον συμμετοχές καλώντας τους φίλους του στο Facebook να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό. Για κάθε «φίλο» του χρήστη που παίρνει μέρος στον διαγωνισμό ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία, ο χρήστης κερδίζει 1 (μία) επιπλέον συμμετοχή.

Κερδίστε bonus συμμετοχές για κάθε φίλο σας που παίρνει μέρος στο διαγωνισμό.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

erdogan army and greek army

Οι Τούρκοι αλωνίζουν κι εμείς ασχολούμαστε με τον Μπελογιάννη!

Πολύ βρόμικα και επικίνδυνα παιχνίδια παίζονται τις τελευταίες ημέρες στη Θράκη. Η υπόθεση με την αποκάλυψη όπλων, και μάλιστα «επαγγελματικών» με σιγαστήρα σε σπίτι ιμάμη που παράτυπα έχει διοριστεί από τον ψευτομουφτή, πέρασε μάλλον χωρίς να δοθεί ιδιαίτερη βάση.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τηλεόραση 28” από το JuniorsClub.gr

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τηλεόραση Telefunken LED TV, HD – 28 ιντσών. Διοργάνωση διαγωνισμού: JuniorsClub.gr (juniorsclub.gr) σε συνεργασία με τα καταστήματα Ηλεκτρικών Συσκευών Δούβρης Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 08 Ιουλίου 2016 (22:30) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):