Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 σειρές προϊόντων Veet και πέντε t-shirt της εκστρατείας κατά του Καρκίνου του Μαστού

win-contest-famous-hostess-tshirt-fashion-targets-breast-cancer-veet-greece-competition


win-contest-famous-hostess-tshirt-fashion-targets-breast-cancer-veet-greece-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) σειρά προϊόντων Veet, που θα αποτελείται από ταινίες κρύου κεριού προσώπου, ταινίες κρύου κεριού μπικίνι και ταινίες για τα πόδια και 1 (ένα) μπλουζάκι – t-shirt της εκστρατείας η «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Veet Greece
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε like σε αυτήν τη σελίδα στο facebook και μετά κάντε tag τον εαυτό σας σε μια από τις φωτογραφίες του album «Διαγωνισμός: Οικοδέσποινα με Στόχο» και μπείτε στη κλήρωση για να κερδίσετε τα υπέροχα δώρα.

όροι συμμετοχής

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Veet Greece και κερδισε τα παρακάτω υπέροχα δώρα για τις 5 (πέντε) τυχερές νικήτριες.

  • 1 (ένα) μπλουζάκι της εκστρατείας η «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους και
  • 1 (μία) σειρά προϊόντων Veet, που θα αποτελείται από ταινίες κρύου κεριού προσώπου, ταινίες κρύου κεριού μπικίνι και ταινίες για τα πόδια.

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις το 4 πύρηνο Sony Playstation Vita με οθόνη 5 ιντσών

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό την 4πύρηνη παιχνιδομηχανή Sony Playstation Vita 3G με οθόνη Amoled 5 ιντσών και ανάλυση 960 x 544, προσφορά από την εταιρεία τηλεφωνικής επικοινωνίας Vodafone. Διοργάνωση διαγωνισμού: Digitallife Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 04 Μαρτίου στις (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το PS Vita 3G αφήστε ένα σχόλιο κάτω από […]

katerini-city-exhibition-rare eggs-greece-newsfeast

Έκθεση στην πόλη της Κατερίνης με 1000 σπάνια αυγά από κάθε μεριά του πλανήτη

Μια ξεχωριστή συλλογή σπάνιων αυγών, από όλο τον κόσμο, διακοσμημένα με τεχνικές και χρώματα, από φυσικά υλικά, γυαλί, μέταλλο και χώμα, θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν όσοι επισκεφτούν την έκθεση που διοργανώνεται στο κτίριο της Ιεράς Μητροπόλεως, στην πόλη της Κατερίνης. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν περίπου 1000 (χίλια) αυγά μέχρι την Πέμπτη 10 Μαΐου 2012. […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):