October nine: Οι «πρωταγωνιστές» του πιο σημαντικού αγώνα πόκερ της χρονιάς

jesse-sylvia-october-nine-wsop-betfair-poker


jesse-sylvia-october-nine-wsop-betfair-poker

Μπορεί τα ονόματα του τελικού τραπεζιού του World Series of Poker να μην είναι, φέτος, τα πιο αναγνωρίσιμα και τα πιο εντυπωσιακά, όμως οι παίκτες φαίνεται να διαθέτουν ισχυρές ικανότητες, γεγονός που δείχνει ότι αναμένεται ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον final table για τους λάτρεις του πόκερ. Ποιοι είναι, λοιπόν, οι 3 (τρεις) παίκτες που θα ξεκινήσουν την μεγάλη αναμέτρηση με τα ισχυρότερα stack;

Θέση 6: Jesse Sylvia – 43,875,000 μάρκες

O Jesse Sylvia είναι ο Chip Leader του τελικού τραπεζιού, έχοντας συγκεντρώσει το 22% των chips του τραπεζιού και πρόκειται για τον παίκτη στον οποίο έχουν δώσει τις μεγαλύτερες πιθανότητες για τη νίκη του 2012 WSOP Main Event.

O Sylvia είναι 26 χρονών, κατάγεται από την Μασαχουσέτη των Η.Π.Α. και η το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του στο πόκερ το έχει χτίσει από online cash games. Δεν έχει πραγματοποιήσει, παρά μερικά μικρά cashes, σε live τουρνουά, με αποτέλεσμα να φαίνεται όσα να ξεφύτρωσε στο WSOP Main Event από το πουθενά.

Θέση 8: Andras Koroknai – 29,375,000 μάρκες

O Andras Koroknai βρίσκεται στην δεύτερη θέση της κατάταξης σε μάρκες, έχοντας μαζέψει μπροστά του το 15% των chips του τραπεζιού. Πρόκειται για τον μοναδικό παίκτη του τελικού τραπεζιού που έχει στην κατοχή του έναν τίτλο World Poker Tour.

Ο Koroknai είναι 30 ετών και κατάγεται από την Ουγγαρία. Ο επαγγελματίας του πόκερ έχει σημειώσει μια τεράστια νίκη το 2010 κατακτώντας το WPT LA Poker Classic Main Event, από το οποίο αποκόμισε το εντυπωσιακό ποσό του $1.7 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο Koroknai έχει δημιουργήσει την φήμη του “βρώμικου παίκτη», η οποία προέρχεται από δύο περιστατικά που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του 2012 WSOP.

Θέση 1: Russell Thomas – 24,800,000 μάρκες

Ο Thomas κατάγεται από το Connecticut των Η.Π.Α., δουλεύει ως λογιστής (κάτι που τον κάνει πολύ καλό με τους αριθμούς!) και παίζει πόκερ στον ελεύθερο χρόνο του. Έχει πραγματοποιήσει συνολικά τρία Cashes πριν το Main Event, όλα από το WSOP, τα οποία περιλαμβάνουν ένα τελικό τραπέζι στο $1,500 NKHE event του 2010 WSOP, όπου τερμάτισε στην πέμπτη θέση για $84.000 δολάρια.

Γίνε και εσύ πρωταγωνιστής στο Texas Holdem online πόκερ παίζοντας σε μια από τις καλύτερες Πόκερ Ιστοσελίδες!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

scarlet-johansson-naked-pictures-compensation

Αποζημίωση 58.000 ευρώ για τις γυμνές φωτογραφίες της Γιόχανσον!

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των €58.000 (ευρώ) καλείται να πληρώσει ως αποζημιώσει στην 27χρονη διεθνή ηθοποιό Γιόχανσον (Scarlett Johansson), ο χάκερ (hacker) που διέρρευσε στο διαδίκτυο (internet) γυμνές φωτογραφίες της, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου. Οι φωτογραφίες είχαν διαρρεύσει πριν από περίπου 1 (ένα) χρόνο και το FBI προχώρησε πριν από περίπου 2 (δύο) μήνες στη σύλληψη του […]

ENDE Judge and Prosecutors by Newsfeast

Υπεράσπιση ανθρώπινων δικαιωμάτων και αντιεξουσιαστικά χαρακτηριστικά

Έχει η υπεράσπιση ανθρωπίνων δικαιωμάτων αντιεξουσιαστικά χαρακτηριστικά; Το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων την 24η Φεβρουαρίου 2021 δεν διεκδίκησε δάφνες πρωτοτυπίας. Επανέλαβε τον αυτονόητο για κάθε πολιτισμένο κράτος σεβασμό που οφείλει να δείχνει η Πολιτεία απέναντι σε οποιονδήποτε άνθρωπο. Επικαλέστηκε τις αρχές του ουμανισμού, γέννημα του Διαφωτισμού, που έβγαλε την ανθρωπότητα […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):