Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 1000 € μετρητά από τους Betarades και την Betfair

betarades-betting-betfair-money-giveaway-competition

betarades-betting-betfair-money-giveaway-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, στο μεγάλο διαγωνισμό 1000€ (ευρώ) μετρητά από τους Betarades, σε συνεργασία με την Betfair.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Betarades, Betfair
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012 (23:59)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, πρέπει να στοιχηματίστε 25€ (ευρώ), σε αυτήν την σελίδα, σε ένα παιχνίδι του ανταλλακτηρίου, οπότε και κερδίζεται 1 (μία) συμμετοχή για την κλήρωση του διαγωνισμού.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Betarades και της Betfair και κερδισε δωρο 1000€ (ευρώ) μετρητά.

Ειδικότερα: Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να τοποθετήσετε ένα στοίχημα αξίας τουλάχιστον €25 (ευρώ) παίζοντας Υπέρ σε οποιοδήποτε ποδοσφαιρικό γεγονός στο Ανταλλακτήριο σε αποδόσεις από 1,20 και πάνω μέσα στον Οκτώβριο (GMT), ώστε να κερδίσετε 1 (μία) συμμετοχή στην κλήρωση. Για κάθε €25 (ευρώ) που στοιχηματίζετε, κερδίζετε 1 (μία) συμμετοχή στην κλήρωση. Αν για παράδειγμα τοποθετήσετε 1 (ένα) στοίχημα αξίας €75 (ευρώ) στο Ανταλλακτήριο, θα κερδίσετε 3 (τρεις) συμμετοχές στην κλήρωση. Αν τοποθετήσετε 1 (ένα) στοίχημα αξίας €150 (ευρώ) στο Ανταλλακτήριο και άλλο 1 (ένα) αξίας €30 (ευρώ) στο ανταλλακτήριο, τότε θα κερδίσεις συνολικά 7 (επτά) συμμετοχές στην κλήρωση.

  • Για τους σκοπούς αυτής της προσφοράς, για κάθε στοίχημα αξίας €25 (ευρώ) που τοποθετείτε στα παρολί, κερδίζετε 2 (δύο) συμμετοχές στην κλήρωση.
  • Κάθε στοίχημα σε αυτή την προσφορά πρέπει να είναι αξίας τουλάχιστον €25 (ευρώ) και πρέπει να τοποθετηθεί μέσα στην Περίοδο προσφοράς.
  • Για τους σκοπούς αυτής της προσφοράς τα στοιχήματα στο Sportsbook δεν υπολογίζονται.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις το Πασχαλινό set Καρώνης

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το Πασχαλινό set Καρώνης που περιλαμβάνει: Καταψύκτη, barbeque υγραερίου, ηλεκτρικό barbeque, χύτρα ταχύτητας, μοτέρ σούβλας, φριτέζα και ένα σύστημα Hi-Fi, από τον ΛΑΜΨΗ 92,3. Διοργάνωση διαγωνισμού:  ΛΑΜΨΗ 92,3 και τα Ηλεκτρικά Καρώνης | Like, Share & Win. Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 (24:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):