Διαγωνισμός μαγειρικής για να Κερδίσεις 1 Ψυγείο Ντουλάπα, 1 Μπαούλο Καταψύκτη, 1 Πλυντήριο Ρούχων και 7 Φούρνους Μικροκυμάτων από τη Whirlpool

whirlpool-missbloom-yummy-mummy-competition


whirlpool-missbloom-yummy-mummy-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) Ψυγείο Ντουλάπα, 1 (ένα) Μπαούλο Καταψύκτη, 1 (ένα) Πλυντήριο Ρούχων και 7 (επτά) Φούρνους Μικροκυμάτων, από την εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών Whirlpool.
Διοργάνωση διαγωνισμού: MissBloom
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, στείλτε την αγαπημένη σας συνταγή με e-mail σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του MissBloom Magazine και κερδισε δωρο 1 (ένα) μοναδικό Ψυγείο Ντουλάπα Ανοξείδωτη, 1 (ένα) Μπαούλο Καταψύκτη 265lt, 1 (ένα) Πλυντήριο Ρούχων 8kg και 7 (επτά) Φούρνους Μικροκυμάτων MAX30, από την εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών Whirlpool,  δώρο.

Το e-mail θα πρέπει να περιλαμβάνει

  • τα απαραίτητα υλικά
  • τον απαιτούμενο χρόνο
  • τις οδηγίες εκτέλεσης
  • και φυσικά μια φωτογραφία του πιάτου!

Εάν είσαι food blogger μπορείς να στείλεις και το link από το blog σου.

Οι 10 καλύτερες συνταγές θα επιλεγούν και θα βραβευτούν από την ειδική κριτική επιτροπή η οποία απαρτίζεται από το διάσημο chef Αλέξανδρο Παπανδρέου, την Στέλλα Ράπτη (Διευθύντρια Έκδοσης της Madame Figaro), τον Νίκο Κοντόπουλο (Διευθυντή των περιοδικών Casaviva, Ιδέες και Λύσεις για το Σπίτι και Maison Figaro) και την Ελένη Στασινοπούλου, Διευθύντρια Σύνταξης του Missbloom.gr.

 

Πατήστε Like και λάβετε μέρος:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Η μάχη στα Γαυγάμηλα: Ο Μέγας Αλέξανδρος συντρίβει το στρατό του Δαρείου και κατακτά την Περσική Αυτοκρατορία [Βίντεο]

Ο Μέγας Αλέξανδρος συντρίβει το στρατό του Πέρση Δαρείου Γ’ του Κοδομανού, στην πεδιάδα των Γαυγαμήλων. Με τη νίκη του αυτή, ο μέγας στρατηλάτης  ολοκληρώνει την κατάκτηση της περσικής αυτοκρατορίας. Κατά τη διάρκεια της μάχης σκοτώνεται ο Βουκεφάλας, το αγαπημένο του άλογο.

pfizer vaccine and moderna vaccine: people died after mrna vaccination and 24 disabled

Pfizer & Moderna: 55 άνθρωποι πέθαναν μετά τη λήψη εμβολίων mRNA και 24 έμειναν ανάπηροι!

Στις ΗΠΑ, 55 Αμερικανοί πέθαναν μετά τη λήψη εμβολίων mRNA της Moderna ή της Pfizer σύμφωνα με τα στοιχεία από το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων παρενεργειών εμβολίων (VAERS) που αποδέσμευσαν οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες. Στο VAERS οι πολίτες αναφέρουν αν θεωρούν πως είχαν κάποια παρενέργεια από το εμβόλιο. Εκτός από τους θανάτους, οι άνθρωποι έχουν αναφέρει 96 απειλητικά για τη ζωή συμβάντα μετά από εμβολιασμούς COVID-19, […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):