Διαγωνισμός μαγειρικής για να Κερδίσεις 1 Ψυγείο Ντουλάπα, 1 Μπαούλο Καταψύκτη, 1 Πλυντήριο Ρούχων και 7 Φούρνους Μικροκυμάτων από τη Whirlpool

whirlpool-missbloom-yummy-mummy-competition


whirlpool-missbloom-yummy-mummy-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) Ψυγείο Ντουλάπα, 1 (ένα) Μπαούλο Καταψύκτη, 1 (ένα) Πλυντήριο Ρούχων και 7 (επτά) Φούρνους Μικροκυμάτων, από την εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών Whirlpool.
Διοργάνωση διαγωνισμού: MissBloom
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, στείλτε την αγαπημένη σας συνταγή με e-mail σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του MissBloom Magazine και κερδισε δωρο 1 (ένα) μοναδικό Ψυγείο Ντουλάπα Ανοξείδωτη, 1 (ένα) Μπαούλο Καταψύκτη 265lt, 1 (ένα) Πλυντήριο Ρούχων 8kg και 7 (επτά) Φούρνους Μικροκυμάτων MAX30, από την εταιρεία ηλεκτρικών συσκευών Whirlpool,  δώρο.

Το e-mail θα πρέπει να περιλαμβάνει

  • τα απαραίτητα υλικά
  • τον απαιτούμενο χρόνο
  • τις οδηγίες εκτέλεσης
  • και φυσικά μια φωτογραφία του πιάτου!

Εάν είσαι food blogger μπορείς να στείλεις και το link από το blog σου.

Οι 10 καλύτερες συνταγές θα επιλεγούν και θα βραβευτούν από την ειδική κριτική επιτροπή η οποία απαρτίζεται από το διάσημο chef Αλέξανδρο Παπανδρέου, την Στέλλα Ράπτη (Διευθύντρια Έκδοσης της Madame Figaro), τον Νίκο Κοντόπουλο (Διευθυντή των περιοδικών Casaviva, Ιδέες και Λύσεις για το Σπίτι και Maison Figaro) και την Ελένη Στασινοπούλου, Διευθύντρια Σύνταξης του Missbloom.gr.

 

Πατήστε Like και λάβετε μέρος:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

coronavirus daily news

Νέο Lockdown λόγω κορονοϊού σε Αχαΐα και Ιωάννινα

Σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων εισέρχονται η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας και ο Δήμος Ιωαννιτών, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΓΠΠ, από την Τρίτη 6/10, έως και τη Δευτέρα 12/10 τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):