Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα πλήρες 3ήμερο ταξίδι για 2 άτομα στην Νάξο με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή, φαγητό και ποτό!

naxos-guides-greek-astir-travel-holidays-competition


naxos-guides-greek-astir-travel-holidays-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) πλήρες 3ήμερο ταξίδι για 2 (δύο) άτομα στην Νάξο με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή, φαγητό και ποτό!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Naxos Guide
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 15 Ιουλίου 2012
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Naxos Guide και κερδισε δωρο 1 (ένα) μοναδικό ταξίδι για 2 (δύο) άτομα στην Νάξο με πληρωμένα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, διαμονή, 1 (ένα) γεύμα για 2 (δύο) άτομα, 1 (ένα) ποτό για 2 (δύο) άτομα, 1 (ένα) πρωινό ή γλυκό για 2 (δύο) άτομα, καφές ή ποτό για 2 (δύο) άτομα σε beach bar και 4 (τέσσερις) ώρες internet σε internet café, δώρο.

 

Πατήστε Like και λάβετε μέρος:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Ο Παρθενώνας το πιο όμορφο κτίριο στον κόσμο, σύμφωνα με τους αρχιτέκτονες

Δεν είναι τυχαίο που ο διάσημος οίκος υψηλής μόδας Gucci ζήτησε τον Παρθενώνα για την ετήσια επίδειξη μόδας υψηλής ραπτικής, καθώς το μοναδικό αυτό μνημείο ψηφίστηκε από τους αρχιτέκτονες ως το πιο όμορφο κτίριο του κόσμου σε δημοσκόπηση που διενήργησε το αμερικανικό Businessinsider.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μεγάλα δώρα από το ΟΠΑΠ Α.Ε.

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μεγάλα δώρα, όπως smartphone, τηλεόραση, tablet κ.α. Διοργάνωση διαγωνισμού: ΟΠΑΠ Α.Ε. (opap.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Τα δώρα του διαγωνισμού είναι τα εξής : • Ένα (1) Smartphone Apple IPhone 6S Silver 16GB • […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):