Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 τριήμερα με πρωινό σε Holiday Sea View room στο Thalatta Seaside Hotel για 2 άτομα

thalatta-seaside-hotel-sea-view-room-competition


thalatta-seaside-hotel-sea-view-room-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) τριήμερα με πρωινό σε Holiday Sea View room (δωμάτιο) στο Thalatta Seaside Hotel για 2 (δύο) άτομα!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Thalatta Seaside Hotel
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τρίτη 31 Ιουλίου 2012
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Thalatta Seaside Hotel και κερδισε δωρο 3 (τρία) μοναδικά τριήμερα με πρωινό σε Holiday Sea View room (δωμάτιο) στο Thalatta Seaside Hotel για 2 (δύο) άτομα, δώρο.

 

Πατήστε Like και λάβετε μέρος:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Ancient greece

Αρχαία Ελλάδα: Ο συμβολικός ρόλος της φωτιάς

Η φωτιά είναι το θεμέλιο της πολιτισμένης ζωής: παρέχει στην ανθρωπότητα την τεχνολογία για τη ζεστασιά, το φως και την προστασία από τους εχθρούς και τα στοιχεία -και όμως, επίσης, μπορεί να είναι η πηγή της ολοκληρωτικής καταστροφής της. Ακόμη και οι πιο ισχυρές, πιο προηγμένες τεχνολογικά ανθρωπογενείς δομές μπορούν να καταρρεύσουν σε τίποτα παραπάνω από καπνό και στάχτη από τη δύναμη της φωτιάς.

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα παιδικό tablet MLS iQTab kido Extra

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό παιδικά tablets MLS iQTab kido Extra αξίας 139,00€ Διοργάνωση διαγωνισμού: Superdad (superdad.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 23 Απριλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Το MLS iQTab® kido Extra διαθέτει οθόνη αφής 7” LCD IPS τεχνολογίας multi touch, 2 εξαιρετικές κάμερες (3MP […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):