Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 συσκευασίες με το πολυβιταμινούχο σκεύασμα VM 2000 της Solgar

solgar-med-nutrition-competition


solgar-med-nutrition-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) συσκευασίες με το πολυβιταμινούχο σκεύασμα VM 2000, της Solgar.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Med nutrition
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 23 Ιουλίου 2012 (19:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Med nutrition και κερδισε δωρο 10 (δέκα) μοναδικές συσκευασίες με το πολυβιταμινούχο σκεύασμα VM 2000 της Solgarδώρο.

VM 2000 – Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Η VM 2000 της Solgar είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει τις αυξημένες ενεργειακές απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου, χαρίζοντας την απαραίτητη ενέργεια για να διεκπεραιώσει όλες τις καθημερινές του δραστηριότητες. Βοηθά τον οργανισμό να ανταπεξέλθει στην μόλυνση του περιβάλλοντος, στο στρες, στην πνευματική και σωματική κόπωση. Η VM 2000 της Solgar είναι κατάλληλη για άτομα όλων των ηλικιών, αλλά και για άτομα με έντονη φυσική δραστηριότητα. Επίσης, είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για αθλητές, αλλά και για μη αθλούμενους, καθώς και για χορτοφάγους. Περιλαμβάνει βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, αντιοξειδωτικά, πεπτικά ένζυμα, σούπερ τροφές, βότανα, υδατοδιαλυτές ίνες και βιοφλαβονοειδή. Δεν περιέχει τυπικά αλλεργιογόνα.

 

Πατήστε Like και λάβετε μέρος:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

jack-daniels-distilled-collectible-pack-greece-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 7 συλλεκτικές συσκευασίες Jack Daniel’s Tennessee Whiskey

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 7 (επτά) συλλεκτικές συσκευασίες Jack Daniel’s Tennessee Whiskey και δοκιμάστε το ουίσκι με το πλούσιο κεχριμπαρένιο χρώμα, τη βαθιά γεύση καραμέλας, βανίλιας και ξύλου, από το παλαιότερο καταγεγραμμένο αποστακτήριο των Η.Π.Α. Διοργάνωση διαγωνισμού: Jack Daniel’s Vitamin if out canadian pharmacy for womans viagra detergent-sensitive pencil. I I http://expooficina.net/mgb/in-house-pharmacy curling […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):