Διαγωνισμός Volcano View Hotel Santorini με δώρο 3 ημέρες καθώς και 1 Δωρεάν γεύμα για δύο άτομα

volcano-view-hotel-santorini-free-vacation-competition


volcano-view-hotel-santorini-free-vacation-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρεις) ημέρες, δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο «Volcano View Hotel» καθώς και 1 (ένα) γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, για 2 (δύο) άτομα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Volcano View Hotel Santorini
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012 (16:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα και ανεβάστε 1 (μία) φωτογραφία με θέμα «Σαντορίνη». Η φωτογραφία που θα συγκεντρώσει τα πιο πολλά Like κερδίζει.

Όροι συμμετοχής

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Volcano View Hotel Santorini και κερδισε δωρο 3 (τρεις) μοναδικές ημέρες, με δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο «Volcano View Hotel» καθώς και 1 (ένα) μοναδικό γεύμα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, για 2 (δύο) άτομα, δώρο.

  • Τα δώρα για τον Διαγωνισμό είναι, 3 (τρεις) ημέρες, δωρεάν διαμονή στο ξενοδοχείο «Volcano View Hotel» καθώς και 1 (ένα) γεύμα στο εστιατόριο για 2 (δύο) άτομα.

Πατήστε Like και λάβετε μέρος:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Ancient greece

Αρχαία Ελλάδα: Ο συμβολικός ρόλος της φωτιάς

Η φωτιά είναι το θεμέλιο της πολιτισμένης ζωής: παρέχει στην ανθρωπότητα την τεχνολογία για τη ζεστασιά, το φως και την προστασία από τους εχθρούς και τα στοιχεία -και όμως, επίσης, μπορεί να είναι η πηγή της ολοκληρωτικής καταστροφής της. Ακόμη και οι πιο ισχυρές, πιο προηγμένες τεχνολογικά ανθρωπογενείς δομές μπορούν να καταρρεύσουν σε τίποτα παραπάνω από καπνό και στάχτη από τη δύναμη της φωτιάς.

people-space-right-now-nasa

Κρόνος: Βρήκαν ζωή οι επιστήμονες της διαστημικής υπηρεσίας NASA;

Η ύπαρξη άλλης μορφής ζωής στο ηλιακό μας σύστημα συνεχίζει να απασχολεί τους επιστήμονες της NASA. Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τον Άρη αλλά και την ανακοίνωση πως ετοιμάζεται επανδρωμένη αποστολή στον κόκκινο πλανήτη, στο στόχαστρο της υπηρεσίας έχει μπει εδώ και καιρό ο Κρόνος. Με την αποστολή σε έναν από τους 62 δορυφόρους του, […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):