Τομ Κρουζ o πιο ακριβοπληρωμένος star του Hollywood με ετήσιο εισόδημα 75 εκατ. δολάρια

tom-cruise-famous-hollywood-actor-forbes

tom-cruise-famous-hollywood-actor-forbes

To περιοδικό «Forbes» έδωσε στη δημοσιότητα τη λίστα με τους 11 (έντεκα) πιο ακριβοπληρωμένους star του Hollywood και τα ποσά που κέρδισαν για έναν χρόνο, ξεκινώντας από τον Μάιο του 2011.

1ος (πρώτος) στη λίστα φιγουράρει ο Tom Cruise με ετήσιο εισόδημα 75 εκατ. δολάρια. Τον ακολουθεί ο Leonardo Di Caprio με εισόδημα 37 εκατ. δολάρια, ενώ τη 2η (δεύτερη) θέση μοιράζεται μαζί του ο κωμικός ηθοποιος Adam Sandler. Στην 3η (τρίτη) θέση βρίσκεται ο Dwayne Johnson με εισόδημα που αγγίζει τα 36 εκατ. δολάρια, ενώ αμέσως πίσω του είναι ο Ben Stiller με εισόδημα 33 εκατ. δολάρια.

Στην 6η (έκτη) θέση βρίσκεται ο φρεσκοχωρισμένος Johnny Depp με εισόδημα που αγγίζει τα 30 εκατ. δολάρια, ενώ 7ος (έβδομος) στη λίστα είναι ο εκκεντρικός Sacha Baron Cohen με επίσης 30 εκατ. δολάρια. Στην ίδια θέση βρίσκεται και ο Will Smith, ενώ ο Mark Wahleberg είναι στην 9η (ένατη) θέση με 27 εκατ. δολάρια. Τέλος, στην 10η (δέκατη) θέση… ισοβαθμούν οι πρωταγωνιστές του έπους Twilight, Robert Pattinson και Taylor Lautner, αφού ο τραπεζικός τους λογαριασμός αυξήθηκε κατά 26,5 εκατ. δολάρια.

src src

Πατήστε Like και διαδώστε το:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

army-gun

Διευκρινίσεις Ελληνικής Αστυνομίας στις αλλαγές της νομοθεσίας περί όπλων

Σε συνέχεια της από 02/01/2021 Ανακοίνωσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τις αλλαγές στην νομοθεσία περί όπλων, διευκρινίζονται τα ακόλουθα: «Τα όπλα θήρας, που όπως αναφέρεται στην παραπάνω Ανακοίνωση πρέπει να σημανθούν μέχρι την 09/11/2022, με όλα τα προβλεπόμενα στοιχεία (κατασκευαστής, χώρα κατασκευής, έτος κατασκευής και αριθμός σειράς), είναι τα όπλα που είχαν εισαχθεί στη […]

pressure-washers-stihl-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης της γερμανικής εταιρείας STIHL

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης, της κορυφαίας γερμανικής εταιρείας STIHL, για όλες τις εργασίες στον κήπο, γύρω από το σπίτι, αυτοκίνητα και πολλά άλλα! Διοργάνωση διαγωνισμού: Mynextcar Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 30 Απριλίου 2012 (14:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):