Έλληνας οδηγεί το τελικό τραπέζι του WSOP 2012 Event #47

lappas-wsop-pokerstars-tournament


lappas-wsop-pokerstars-tournament

Με μία μεγάλη ελληνική επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το event #47 του World Series of Poker 2012 (WSOP 2012), με έναν έλληνα παίκτη να βρίσκεται στην 1η (πρώτη) θέση της κατάταξης. Πρόκειται για τον Χαράλαμπο Λάππα, ο οποίος κατάφερε να φτάσει στο final table το $1,500 Pot-Limit Omaha Hi-Low Split 8-or-Better event και μάλιστα να ξεκινάει με το μεγαλύτερο stack.

Στο event έλαβαν μέρος συνολικά 978 παίκτες, κάθε ένας από τους οποίους πλήρωσε το κόστος συμμετοχής των $1,500 δολαρίων προκειμένου να διεκδικήσει το μεγάλο τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο της πρώτης θέσης. Με τις συμμετοχές να φτάνουν σχεδόν τους 1000 παίκτες το prize pool άγγιξε τα $1,320,300 δολάρια. Ο μεγάλος νικητής θα φύγει πλουσιότερος κατά $267,345 δολάρια και φορώντας το πολυπόθητο χρυσό βραχιόλι WSOP.

Ο Λάππας είχε μια πολύ καλή πορεία κατά τη διάρκεια της ημέρα, ενώ το chip lead κατέληξε στα χέρια του έλληνα παίκτη στο τελευταίο hand της ημέρας, κατακτώντας ένα μεγάλο pot. Το flop ήταν 6h-Qd-10d όταν δύο παίκτες, Λάππας και Ortynskiy αποφάσισαν να δηλώσουν ρέστα. Ο Λάππας κρατούσε As-Jd-3d-10s και ο Viatcheslav Ortynskiy Α-Κ-8-Α. Ένα Js στο turn έδωσε μεγάλο προβάδισμα στον Ortynskiy, ο οποίος είχε σχηματίσει κέντα, όμως το Jc στο river προσέφερε ένα full house στον έλληνα παίκτη, ο οποίος κέρδισε και το pot.

Αυτό ήταν και το τελευταίο hand της Day 2 μετά το οποίο το field μειώθηκε στους 10 (δέκα) παίκτες. Οι επιζώντας θα λάβουν τις θέσεις τους σήμερα στο τελικό τραπέζι από το οποίο θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής.

O Λάππας ξεκινάει πρώτος με 994.000 μάρκες, ενώ πίσω του βρίσκεσαι Steven Loube 947.000. Οι υπόλοιποι παίχτες έχουν λιγότερες από 500.000 μάρκες. 

Το καλύτερο σχολείο πόκερ βρίσκεται στο NewsFeast!

Πατήστε Like και διαδώστε το: 

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

win-contest-hp-pavilion-g6-2160-quest-pizza-fan-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις Δωρεάν ένα laptop HP Pavilion G6-2160

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (έναν) φορητό υπολογιστή (laptop) HP Pavilion g6-2160 ev, με κομψό φινίρισμα εξωτερικά και ισχυρά χαρακτηριστικά στο εσωτερικό. Διοργάνωση διαγωνισμού: Pizza Fan, HP Shop, Quest Online Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού από αυτήν τη σελίδα!   Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο της Pizza […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου από τα Kidscom

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Recaro Young Sport Graphite, αξίας 319,90€. Διοργάνωση διαγωνισμού:  Kidscom (kidscom.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 30 Απριλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):