Η Βρετανή Amber Galligan κέρδισε κατά λάθος 430.000 ευρώ!

hippodrome-race-track-great-britain-winner


hippodrome-race-track-great-britain-winner

Το «αν έχεις τύχη διάβαινε» κολλάει  γάντι σε αυτό το περιστατικό! Η Amber Galligan από το Newcastle της Βρετανίας, έκανε το καλύτερο λάθος της ζωής της. Πόνταρε στον ιππόδρομο σε 2 (δύο) διαφορετικά άλογα από αυτά που της είχε πει ο πατέρας της με αποτέλεσμα να κερδίσει το ποσό των € 430.000 (ευρώ)! Ο πατέρας της μόλις ανακοινώθηκε ο νικητής της κούρσας έμεινε με ανοιχτό το στόμα αφού πίστευε ότι η κόρη του είχε ποντάρει τα άλογα που της είχε πει!

Πλέον η Αmber σχεδιάζει να προσφέρει στην οικογένειά της 1 (ένα) καινούριο σπίτι που να τους χωρά όλους κι 1 (ένα) απολαυστικό ταξίδι στη Disneyland.

src src

Πατήστε Like και διαδώστε το!

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις προσκλήσεις για το Colour Day Festival από το Kri Kri

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό διπλές προσκλήσεις για το Colour Day Festival ! Διοργάνωση διαγωνισμού: Kri Kri (krikri.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

guess-watch-cosmetic-pendant-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2 ρολόγια Guess και ένα κρεμαστό κόσμημα από Λευκόχρυσο 14K

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) ρολόγια μάρκας Guess, 1 (ένα) αντρικό και 1 (ένα) γυναικείο και ένα κρεμαστό κόσμημα από λευκόχρυσο 14Κ με μεγάλη πέτρα ζιργκόν. Διοργάνωση διαγωνισμού: Nomika nea Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 07 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα δώρα του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτή τη […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):