8.800 εγγραφές μεταναστών στο πρόγραμμα Εθελούσιας Επιστροφής και Επανένταξης για να εγκαταλείψουν την Ελλάδα

illegal-immigrants-departure-application-form


illegal-immigrants-departure-application-form

Αυξάνεται ο αριθμός των μεταναστών οι οποίοι επιθυμούν να φύγουν από την Ελλάδα και να γυρίσουν στην πατρίδα τους. Μέχρι στιγμής, 8.800 μετανάστες έχουν εγγραφεί στο πρόγραμμα Εθελούσιας Επιστροφής και Επανένταξης, 1 (ένα) πρόγραμμα που ξεκίνησε το 2010 με χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επιστροφής και με συμμετοχή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σε ποσοστό 25%.

Από τους 8.800 εγγεγραμμένους, οι 7.052 είναι μη νόμιμοι μετανάστες, οι 1.661 είναι αιτούντες άσυλο και οι 106 είναι μετανάστες που έχουν ζητήσει άσυλο και έχουν απορριφθεί οι αιτήσεις τους. Μέχρι στιγμής, έχουν φύγει από την Ελλάδα εθελοντικά 3.848 μετανάστες.

Επίσης, από το σύνολο των εγγεγραμμένων, οι 7.677 είναι άνδρες ενήλικοι, οι 462 γυναίκες ενήλικες και 680 παιδιά, ανεξαρτήτως φύλου. Τα στοιχεία αυτά προκύπτουν από το Γραφείο Ελλάδος του Διεθνούς Οργανισμού Μεταναστεύσεως (ΔΟΜ).

src

Πατήστε Like και διαδώστε το:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

terens-kouik-panos-kammenos-newsfeast

Ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ θα αναλάβει το γραφείο Τύπου του νέου κόμματος του Πάνου Καμμένου, Ανεξάρτητοι Έλληνες

Σαν βόμβα έπεσε στα δημοσιογραφικά και όχι μόνο γραφεία η απόφαση του γνωστού δημοσιογράφου Τέρενς Κουίκ ο οποίος – όπως πρώτος αποκάλυψε ο Γιώργος Τράγκας – θα αναλάβει το γραφείο Τύπου του νέου κόμματος του Πάνου Καμμένου, Ανεξάρτητοι Έλληνες. Ο κ. Κουίκ επιβεβαίωσε στο parapolitika την συνεργασία του με τον Πάνο Καμμένο, ενώ αποκάλυψε ότι θα […]

win-mls-iqtalk-crystal-germanos-greek-mobile-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 MLS iQTalk Crystal το ελληνικό κινητό

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) κινητά τηλέφωνα MLS iQTalk Crystal, το ελληνικό κινητό, προσφορά από το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός. Οι νικητές που θα αναδειχθούν θα είναι 10 (δέκα) και 10 (δέκα) επιλαχόντες. Διοργάνωση διαγωνισμού: Γερμανός (Germanos) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013 (18:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού κάνοντας like […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):