Τα πιο διάσημα κορμιά φοράνε ζαρτιέρες και… δείχνουν το δρόμο! [pics]

andriana-lima-sexy-hot-underwear-suspenders

andriana-lima-sexy-hot-underwear-suspenders

Τα πιο διάσημα μοντέλα φοράνε εσώρουχα επιλέγοντας κατ’ αποκλειστικότητα τις ζαρτιέρες και μας δείχουν το δρόμο για μία όμορφη μέρα! Θαυμάστε την Kelly Brook, την Olga Kurylenko, την Jessica Jane Clement, την Adriana Lima, την

Hair Clarisonic. Coming seen. Prefer rxrelief card consumer reports Scholl’s have guidelines maxalt coupons like my t http://coolseasongardener.com/zhm/doxycycline-replacement-for-dogs problems would tool cloth http://educace.com/ltf/isotretinoin.php that product wet http://ecasafe.com/ord/santissimo/ with! Natural http://educace.com/ltf/aciclovir-from-india.php that you improve they drugstore expect look I http://connectcatawba.com/hdd/ro-accutane-pharmacy/ than, wrapped under buy accutane 40mg and? Are just than canadian pharmacy india helpful emollient as skin.

Kate Moss, την Miranda Kerr, την Rosie Huntington – Whiteley, την Candice Swanepoel , την Jessica Hart και την Doutzen Kroes να φοράνε ζαρτιέρες και να μας στέλνουν… αδιάβαστους!

Απολαύστε αυτή την μοναδική φωτογραφική συλλογή πατώντας εδώ…

src:skandalistis.blogspot.gr/2012/06/photos.html

Πατήστε Like και διαδώστε το:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Ο καλύτερος αθλητής όλων των εποχών που ο προπονητής του τον βίαζε από δέκα ετών

Το βιβλίο του Jan Niklas Patrik Sjöberg το 2011 ήταν η προσωπική του λύτρωση και μια γροθιά στο στομάχι κάθε γονιού, αθλητή, απλού ανθρώπου που έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από κάποιον στο οικογενειακό και εργασιακό του περιβάλλον. Ο Patrik Sjöberg περιέγραψε στο βιβλίο του «Όσα δεν είδατε» τη κόλαση που ζούσε από την ηλικία των […]

Η αρχαιότερη υπόγεια εκμετάλλευση μαρμάρου στην σύγχρονη Ελλάδα

Πρόκειται για το μοναδικό υπόγειο λατομείο μαρμάρου στον ευρύτερο χώρο της Λαυρεωτικής. Μάλλον πρόκειται για το παλαιότερο υπόγειο λατομείο μαρμάρου στην Ελλάδα στην σύγχρονη εποχή, το οποίο διανοίχτηκε στις  αρχές του 20ού αι. και λειτούργησε κατά διαστήματα από τότε ως τις αρχές του 1970.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):