Τούρκικη πρόκληση με την επίσκεψη Ντεβλέτ Μπαχτσελί στη Θράκη!

ntevlet-bahceli-grey-wolves-turkey-greece


ntevlet-bahceli-grey-wolves-turkey-greece

Προκλητική περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πραγματοποιεί από χθες ο αρχηγός του κόμματος της Εθνικιστικής Δράσης Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Πρόκειται για τον πολιτικό βραχίονα της εγκληματικής οργάνωσης Γκρίζοι Λύκοι, ό,τι πιο σκληρό υπάρχει στις σχέσεις της γείτονος χώρας με την Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι η ίδια οργάνωση που είχε σκοτώσει τον ήρωα Τάσο Ισαάκ και κατά καιρούς έχει εμπλακεί σε εκδηλώσεις μίσους εναντίον της χώρας μας.

«Τούρκικη πρόκληση σήμερα στη Θράκη μας», χαρακτηρίζει η Χρυσή Αυγή την επίσκεψη του Νταβέντ Μπαχτσελί σήμερα στη Θράκη, στο πρωτοσέλιδο της ομώνυμης εφημερίδας της. Σε υπότιτλο η εφημερίδα λέει χαρακτηριστικά «Τούρκοι και Τουρκολάγνοι είστε ανεπιθύμητοι».

Ενθουσιασμός αλλά και σκεπτικισμός επικρατεί στους μουσουλμάνους της Θράκης για την επίσκεψη του αρχηγού των Γκρίζων Λύκων, που προφανώς θεωρεί ότι εν μέσω «αναμπουμπούλας» μπορεί να προωθήσει τα σχέδιά του. Ο ενθουσιασμός είναι λόγω της εθνικιστικής φύσης της επίσκεψης, αλλά ο σκεπτικισμός δημιουργείται στην πλειοψηφία των μουσουλμάνων, καθώς πιστεύουν ότι η επίσκεψη αυτή μπορεί να ανεβάσει τους εθνικιστικούς τόνους στην περιοχή προκαλώντας προβλήματα στη μειονότητα.

Ο προκλητικός πρόεδρος του κόμματος Εθνικιστικής Δράσης έφτασε στη χώρα μας οδικώς και η ομάδα που τον συνοδεύει αποτελείται από 22 (είκοσι δύο) άτομα, όλοι τους μέλη των Γκρίζων Λύκων.

Το βασικό ερώτημα, λοιπόν, που τίθεται είναι τι δουλειά έχει ο ηγέτης των Γκρίζων Λύκων στη Δυτική Θράκη και ποιος του έχει δώσει άδεια να επισκεφθεί αυτήν την περιοχή. Με ένα πρόγραμμα γεμάτο συναντήσεις και επισκέψεις στα σημαντικότερα σημεία του ελληνικού θρακικού χώρου, επιδιώκοντας προκλητικότατα συναντήσεις με κατοίκους των Αρριανών, Φιλύρας, με δημοτικούς παράγοντες και ψευδομουφτήδες, ο αρχηγός των Γκρίζων Λύκων Ντεβλέτ Μπαχτσελί, συνοδευόμενος από 22 (είκοσι δύο) άτομα, δημιουργεί το δικό του ρεκόρ της πιο πολυάνθρωπης τουρκικής αποστολής που περιοδεύει στην περιοχή μας και δημιουργεί τη δική του σημειολογία με τις συναντήσεις μειονοτικών παραγόντων.

Το πρόγραμμα της χθεσινής του επίσκεψης περιλάμβανε επίσκεψη στο Διδυμότειχο κι αμέσως μετά στο Μεγάλο Δέρειο. Ο Μπαχτσελί στην προκλητική ομιλία του στο χωριό δήλωσε:

«Γνωρίζω ότι η “τουρκική” μειονότητα της Δυτικής Θράκης αντιμετωπίζει προβλήματα στην παιδεία, στην άρνηση της ταυτότητάς της και την αναγνώριση του μουφτή. Ηρθαμε εδώ για να διαπιστώσουμε τα προβλήματα και να κάνουμε ενέργειες για να επιλυθούν τα προβλήματα αυτά».

Στη συνέχεια είχε συναντήσεις με δημάρχους, επισκέψεις σε Φιλύρα, Αρρριανά και στην Κομοτηνή και προσκύνημα στον τάφο του Σαδίκ Αχμέτ, επίσκεψη στο τουρκικό προξενείο, συνάντηση με τον ψευδομουφτή Κομοτηνής, καθώς και συνάντηση με τον ψευδομουφτή Ξάνθης.

Στο Δήμο Αρριανών Ροδόπης, έγινε δεκτός με λουλούδια από τον δήμαρχο Ιμπραήμ Σερίφ και τους δημοτικούς συμβούλους.

Στον τάφο του Σαδίκ ο Μπαχτσελί ισχυρίστηκε ότι το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο σκοτώθηκε ο Αχμέτ ήταν «ύποπτο». «Ο άνθρωπος αυτός ήταν η ελπίδα, η ανάσα αλλά και ο στόχος των “Τούρκων” της Δυτικής Θράκης».

Και συνέχισε προκαλώντας ο Μπαχτσελί:

«Ο Αχμέτ Σαδίκ δεν έπαψε ποτέ να λέει πως είναι Τούρκος και ο ίδιος έκανε σημαία την Τουρκική ταυτότητα και την Μουσουλμανική ύπαρξη. Ας μην ξεχνά κανείς ότι οι “Τούρκοι της Θράκης” υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. Όσοι προσπαθούν να εξαλείψουν τα οικονομικά, κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα αυτής της κοινωνίας δεν θα μπορούν να ορθοποδήσουν. Και η εγγύηση γι’ αυτο είναι τα εκατομμύρια ομοεθνών Τούρκων, οι οποίοι προσεύχονται για σας από τη μητέρα πατρίδα»

Σήμερα θα βρίσκεται στην Καβάλα όπου θα επισκεφθεί το μνημείο του Μοχάμετ Αλι, και αμέσως μετά το σπίτι του Κεμάλ Ατατούρκ στη Θεσσαλονίκη, ενώ αύριο θα αναχωρήσει για τα Σκόπια συνεχίζοντας την περίεργη περιοδεία του στα Βαλκάνια.

src src src

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

inglesina-tripstroller--mandarino-colour-mama-peinaw-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 ιταλικά καρότσια Inglesina Trip σε χρώμα mandarino

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) ιταλικά καρότσια Inglesina Trip σε χρώμα mandarino, με ανακλινόμενη πλάτη, ρυθμιζόμενο υποπόδιο στήριξης ποδιών και βάρος 6,6 κιλά! Διοργάνωση διαγωνισμού: Eimaimama Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τρίτη 17 Ιουλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Eimaimama και κερδισε δωρο 3 (τρία) μοναδικά ιταλικά καρότσια Inglesina […]

1 Comment

  1. Pingback: bureau etude maroc

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):