Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 μοναδικά t-shirts σε όλα τα χρώματα για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις

summer-stampaland-t-shirt-competition


summer-stampaland-t-shirt-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) μοναδικά t-shirts σε όλα τα χρώματα για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις και υποδεχθείτε το καλοκαίρι με στυλ.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Stampaland
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 30 Ιουνίου 2012
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα και αφήστε το σχόλιό σας.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Stampaland και κερδισε δωρο 5 (πέντε) μοναδικά t-shirts σε όλα τα χρώματα για τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια πολυθρόνα αιώρα από την Mexil

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια πολυθρόνα αιώρα για τον κήπο ή την βεράντα σου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Mexil (mexil.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016 (15:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.   Ξεφυλίστε τον Κατάλογος προϊόντων επίπλων Mexil – Σαρηκεχαγιάς

dolphin-smart-human-communication

Ιδιαίτερα ευφυή ζώα τα δελφίνια με υψηλή γνωστική ικανότητα

Τα δελφίνια ανήκουν αναμφίβολα στη κατηγορία των εξυπνότερων ζώων και μια νέα μελέτη του γονιδιώματος του ρινοδέλφινου αποκάλυψε ότι τα υδρόβια θηλαστικά μοιράζονται τελικά πολλά κοινά γονίδια με τον άνθρωπο. Συγκεκριμένα μπορούν να αναγνωρίζουν τους εαυτούς τους στο καθρέφτη και να κατανοούν απλές ιδέες – μια ικανότητα που περιορίζεται στα πρωτεύοντα θηλαστικά όπως τον άνθρωπο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):