Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 πετσέτες, 5 Σετ καλλυντικών ανδρικής περιποίησης και 6 T-shirts από τα Prince Oliver

prince-oliver-towel-cosmetics-t-shirt-competition


prince-oliver-towel-cosmetics-t-shirt-competition

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) πετσέτες, 5 (πέντε) Σετ καλλυντικών ανδρικής περιποίησης και 6 (έξι) T-shirts (2 σε κάθε μέγεθος), προσφοράς από τα καταστήματα Prince Oliver.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Ntynomai
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 (24:00)
Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, αφήστε το σχόλιό σας, λέγοντας ποιο δώρο επιθυμείτε να κερδίσετε, σε αυτήν τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Ntynomai και κερδισε δωρο 5 πετσέτες, 5 Σετ καλλυντικών ανδρικής περιποίησης και 6 T-shirts από τα καταστήματα Prince Oliver.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Η Kate Moss είναι η Μούσα της τελευταίας καμπάνιας της εταιρείας Mango! Απολαύστε την!

Η καμπάνια της εταιρείας Mango είναι γεγονός και πρωταγωνίστρια είναι η σαγηνευτική Kate Moss. Απολαύστε το αποτέλεσμα της καμπάνιας με τις εκπληκτικές φωτογραφίες, το οποίο είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς του γνωστού μοντέλου, του γνωστού φωτογράφου Terry Richardson και της στυλίστριας Geraldine Saglio, η οποία είναι η βοηθός της Emmanuel Alt. Απολαύστε περισσότερες εικόνες από το […]

international-women-day-newsfeast

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου)

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, αφιερωμένη στην μεγάλη διαμαρτυρία που έλαβε χώρα στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες της πόλης της Νέας Υόρκης, ντυμένες στα λευκά, οι οποίες διεκδικούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η διαμαρτυρία ήταν το ξεκίνημα για τον αγώνα για τα δικαιώματα της γυναίκας στην εργασία και την χειραφέτησή της. Η […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):