Απίστευτη κατάβαση στη Μπογκοτά για το RedBull Devotos de Monserrate 2012

guido-tschugg-redbull-devotos-monserrate


guido-tschugg-redbull-devotos-monserrate

Στις 11 (έντεκα) Μαΐου 2012, στο βουνό Monserrate που έχει θέα την πρωτεύουσα της Κολομβίας, την πόλη Μπογκοτά, πραγματοποιήθηκε το RedBull Devotos de Monserrate 2012, όπου και καταρρίφθηκαν 2 (δύο) Ρεκόρ Γκίνες για την ορεινή ποδηλασία. Η διαδρομή κατάβασης (mountain bike downhill) ήταν 2,2 χιλιόμετρα και με περισσότερα από 1034 σκαλοπάτια, ενώ το υψόμετρο όπου πραγματοποιήθηκε η εκκίνηση ήταν στα 3.152 m (μέτρα). Απολαύστε τη διαδρομή και το μαγευτικό τοπίο.

Κατάταξη

1ος: Filip Polc (4:26), από την Σλοβακία

2ος: Marcelo Gutiérrez (4:27), από την  Κολομβία

3ος: Alejandro Paz of Peru (4:35), από το  Περού

4ος: Mauricio Estrada (4:46), από την  Κολομβία

5ος: Guido Tschugg (4:50), από την  Γερμανία

img src: © Raul Tobon

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Η Ελλάδα της Μελίνας και της «Στέλλας»

Με τα χρόνια καταλαβαίνεις ότι η Μελίνα η αγωνίστρια, η Μελίνα η πολιτικός, η Μελίνα το σύμβολο στον αγώνα για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, λειτούργησε ως σύγχρονος και εσωτερικός Κρόνος, έφαγε το παιδί της που ήταν η ηθοποιία.

camera=newsfeast

Διαγωνισμός για να κερδίσεις τη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Kodak easyshare με ανάλυση 14MP

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό τη ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Kodak easyshare  με ανάλυση 14MP (megapixel), 3x ψηφιακό Zoom και οθόνη 3″ για να βλέπεις καλύτερα τις λήψεις που πραγματοποιείς. Διοργάνωση διαγωνισμού: Mysalonica Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την Φωτογραφική μηχανή Kodak easyshare, αφήστε ένα σχόλιο […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):