Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το τετραπύρηνο Android smartphone HTC One X με οθόνη 4,7″ και ήχο Beats audio

htc-one-x-android-smartphone-competition


htc-one-x-android-smartphone-competition

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone HTC One X με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1,5 GHz, οθόνη 4.7″ (ίντσες), κάμερα 8 megapixel και κρυστάλλινο ήχο χάρη στο Beats Audio, αξίας €699 (ευρώ).
Διοργάνωση διαγωνισμού: E-go
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την σελίδα και απαντήστε στην ερώτηση «Ποιο χαρακτηριστικό του HTC One X θεωρείς μοναδικό;».

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του E-go και κερδισε δωρο το τετραπύρηνο smartphone HTC One X, με τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.5GHz, πανίσχυρη φωτογραφική μηχανή 8MP, Android 4.0 με HTC Sense 4, GPS, Wi-Fi, Bluetooth και πρόσβαση σε δεκάδες εφαρμογές μέσω του Google Play.


Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα εργονομικό TabletPillow από το Cool Home

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό το απίθανο TabletPillow της Bosign, ένα μαξιλάρι ειδικά διαμορφωμένο για χρήση και μεταφορά tablets και smartphones! Επίσης χρησιμοποιείται και σαν βάση για το tablet ώστε να το κρατά σε οριζόντια ή κατακόρυφη θέση, χωρίς να το κρατάτε! Διοργάνωση διαγωνισμού: Cool Home (coolhome.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τρίτη 31 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο […]

coronavirus daily news

Κοροναϊός: Πόσο χειρότερα τώρα σε σχέση με την καραντίνα – Τρομακτικές οι συγκρίσεις σε θανάτους

Εξαπλάσια κρούσματα το τελευταίο δεκαήμερο σε σχέση με το διάστημα 4-13 Απριλίου – Τι δείχνουν τα νέα αναλυτικά στοιχεία του «Βήματος» για την περίοδο του Απριλίου, των αρχών Σεπτεμβρίου και την έξαρση του τελευταίου δεκαημέρου. Η μεγάλη μεταβολή με τα δεδομένα των αρχών της πανδημίας σε σχέση με την Ιταλία κι άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Περισσότεροι […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):