Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δωρεάν διακοπές στο μαγευτικό Παρίσι για 4 ημέρες με το ταίρι σου

eiffel-tower-paris-bonus-deals-competition


eiffel-tower-paris-bonus-deals-competition

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό διακοπές στο Παρίσι για 4 (τέσσερις) ημέρες  (3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα). Περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ξενοδοχείο 3* (αστέρων) με πρωινό γεύμα!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Bonusdeals
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τις δωρεάν διακοπές στο Παρίσι επισκεφτείτε αυτήν την σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Bonusdeals και κερδισε δωρεάν διακοπές στο μαγευτικό Παρίσι για 4 ημέρες με το ταίρι σου. Περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια και ξενοδοχείο 3* με πρωινό!

  • O νικητής θα μπορεί να πάει διακοπές στο Παρίσι κατά την περίοδο 15 (δεκαπέντε) Σεπτεμβρίου μέχρι 15 (δεκαπέντε) Δεκεμβρίου 2012, κατόπιν διαθεσιμότητας.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

fondue-fountain-unique-shop-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία συσκευή Φοντύ σε Σχήμα Συντριβάνι

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) συσκευή Φοντύ σε Σχήμα Συντριβάνι, κατάλληλη για επικάλυψη φρούτων και δημιουργία μοναδικών επιδορπίων, με διακόπτες που ελέγχουν την αυξομείωση της θερμοκρασίας του φοντύ. Διοργάνωση διαγωνισμού: Unique shop Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Τετάρτη 30 Μαΐου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):