Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής (aller–retour) για όποιον προορισμό της EasyJet επιθυμείς

easy-jet-aller-retour-air-tickets-competition


easy-jet-aller-retour-air-tickets-competition

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) εισιτήρια μετ’ επιστροφής (aller–retour) από την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη στον νέο προορισμό της easyJet ή όποιον άλλο προορισμό της easyJet επιθυμείς.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Miss bloom
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 16 Μαΐου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα εισιτήρια απαντήστε στην ερώτηση «Ποιος είναι ο νέος προορισμός της easyJet;» σε αυτήν την σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Missbloom και κερδισε 2 (δύο) εισιτήρια μετ’ επιστροφής (aller–retour) για όποιον προορισμό της easyJet επιθυμείς.

  • Στο Δώρο δεν περιλαμβάνεται διαμονή και οι Διοργανωτές δεν θα καλύψουν τυχόν κόστος μετάβασης στην Αθήνα από άλλη πόλη της Ελλάδος.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

sequoia-boston-bag-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις την καλοκαιρινή τσάντα Boston του οίκου Sequoia αξίας 158€

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) all-day καλοκαιρινή τσάντα, μοντέλο Boston, του οίκου Sequoia αξίας 158€ (ευρώ) και τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω σου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Miss Bloom Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Δευτέρα 28 Μαΐου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα. […]

funny-athens-demonstrator-newsfeast-featured

Ένα αστείο περιστατικό από τα επεισόδια στη χτεσινή διαδήλωση στο Σύνταγμα που έκανε το γύρο του κόσμου

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι από τα επεισόδια στη χτεσινή διαδήλωση στο Σύνταγμα και δείχνει έναν Έλληνα διαδηλωτή τη στιγμή που πάει να κλωτσήσει ένα καφάσι προς τους αστυνομικούς. Το βίντεο αυτό έκανε το γύρο του κόσμου και θα το παρακολουθήσετε από το απόσπασμα που έδειξε το Βρετανικό κανάλι ITN news. Δείτε το… Διάβασε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):