Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 2 εισιτήρια μετ’ επιστροφής (aller–retour) για όποιον προορισμό της EasyJet επιθυμείς

easy-jet-aller-retour-air-tickets-competition


easy-jet-aller-retour-air-tickets-competition

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 2 (δύο) εισιτήρια μετ’ επιστροφής (aller–retour) από την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη στον νέο προορισμό της easyJet ή όποιον άλλο προορισμό της easyJet επιθυμείς.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Miss bloom
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 16 Μαΐου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τα εισιτήρια απαντήστε στην ερώτηση «Ποιος είναι ο νέος προορισμός της easyJet;» σε αυτήν την σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Missbloom και κερδισε 2 (δύο) εισιτήρια μετ’ επιστροφής (aller–retour) για όποιον προορισμό της easyJet επιθυμείς.

  • Στο Δώρο δεν περιλαμβάνεται διαμονή και οι Διοργανωτές δεν θα καλύψουν τυχόν κόστος μετάβασης στην Αθήνα από άλλη πόλη της Ελλάδος.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στα Χανιά ΚΡΗΤΗΣ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα στο Elia Hotel στα Χανιά Κρήτης. Διοργάνωση διαγωνισμού: Elia Hotels (eliahotels.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 27 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Υγεία: Οι ιδανικές επιλογές βραδινών για τη δίαιτά σας

Κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί διάφοροι μύθοι για το βραδινό γεύμα και το ρόλο που μπορεί να παίξει στην προσπάθεια απώλειας βάρους. Στην πραγματικότητα, το βραδινό αποτελεί ένα από τα κύρια γεύματα της ημέρας και η θέση του στο καθημερινό διαιτολόγιο είναι εξίσου σημαντική με των υπολοίπων, παρέχοντας ενέργεια και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):