Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα γλυκό αρκουδάκι σε κρεμαστό κόσμημα από το Femme Fatale

femme-fatale-juicy-couture-bear-competition


femme-fatale-juicy-couture-bear-competition

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) κόσμημα, κρεμαστό γλυκό αρκουδάκι με στέμμα και κάντε το δώρο στο αγαπημένο σας πρόσωπο ή χαρίστε το στον εαυτό σας μαζί με την γλύκα του μικρού αρκουδιού!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Femme Fatale
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Πέμπτη 31 Μαΐου  2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το κρεμαστό κόσμημα κάντε Like σε αυτήν την σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Femme Fatale και κερδισε ένα κρεμαστό κόσμημα με μορφή γλυκό αρκουδάκι.

  • Προσέξτε να κάνετε την κοινοποίηση «δημόσια» για να μπορούμε να ελέγξουμε αν την κάνατε! Αν την κάνετε να φαίνεται μόνο στους φίλους σας δεν θα μπορέσουμε να τη δούμε και η συμμετοχή θα είναι άκυρη.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

deepfale ai photography app

Deepfake: «Γδύνει» γυναίκες κακόβουλος αλγόριθμος Ai

Τουλάχιστον 100.000 γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν πέσει εν αγνοία τους θύματα μιας νέας εφαρμογής τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) που παραποιεί φωτογραφίες τους και τις εμφανίζει γυμνές, διαπίστωσε αμερικανική εταιρεία κυβερνοασφάλειας, προειδοποιώντας ότι η τακτική έχει ήδη χρησιμοποιηθεί για εκβιασμούς. Η εφαρμογή, διαθέσιμη στην υπηρεσία αποστολής μηνυμάτων Telegram, είναι ένα ακόμα ανησυχητικό παράδειγμα της τεχνολογίας […]

forever-21-shopping-bags-new-york-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 shopping bags από το Forever 21 με χαρακτηριστικές στάμπες από στοιχεία της Νέας Υόρκης (NYC)

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) shopping bags από το κατάστημα Forever 21 της Νέας Υόρκης με χαρούμενες στάμπες από χαρακτηριστικά στοιχεία της Νέας Υόρκης (NYC). Διοργάνωση διαγωνισμού: Pink Girl Notes Κλήρωση διαγωνισμό: Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την  Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τις υπέροχες τσάντες κάντε κοινοποίηση (share) αυτή τη […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):