Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 μηχανές αποτρίχωσης Philips Satin Soft

philips-satin-soft-depilation-beauty-competition-newsfeast


philips-satin-soft-depilation-beauty-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρεις) μηχανές αποτρίχωσης Philips Satin Soft, μαζί με το ειδικό βουρτσάκι απολέπισης και το εξάρτημα μασαζ και χρησιμοποίησε την παντού, ακόμα και στις απαιτητικές και ευαίσθητες  περιοχές  του γυναικείου σώματος, όπου η επιδερμίδα είναι πιο λεπτή.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Beauty blog
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Τετάρτη 2 Μαΐου 2012 (24:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τη μηχανή αποτρίχωσης της Philips κάντε Like και αφήστε ένα σχόλιο σε αυτήν την σελίδα.

 

Philips Satin Soft – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Beauty blog και κερδισε 3 (τρεις) μηχανές αποτρίχωσης Philips Satin Soft.

  • Η νέα Satin Soft διαθέτει το μοναδικό σύστημα που αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και τις πιο λεπτές και κοντές τρίχες, προστατεύοντας παράλληλα το δέρμα από τυχόν τραβήγματα.  Είναι 100% αδιάβροχη και προσφέρει μέγιστη ευκολία στη χρήση εφόσον μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο μέσα, όσο κι έξω από το ντους, επιτυγχάνοντας πάντα τέλεια αποτελέσματα.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

history-past-occupancy-building-greece

Η ιστορία της παλαιότερης κατάληψης του κτιρίου στην οδό Λέλας Καραγιάννης στην Ελλάδα

Η έφοδος της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) στο κτήριο της οδού Λέλας Καραγιάννη έφερε στο προσκήνιο την τραγική ιστορία της αγωνίστριας Λέλας Καραγιάννη, αλλά και την ιστορία της παλαιότερης κατάληψης στην Ελλάδα. Η αγωνίστρια της Εθνικής Αντίστασης και αρχηγός της αντιναζιστικής οργάνωσης “Μπουμπουλίνα” Λέλα Καραγιάννη, γεννήθηκε στη Λίμνη Ευβοίας το 1898 και έζησε στην Αθήνα, όπου παντρεύτηκε έναν φαρμακοποιό και απέκτησε μαζί […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):