Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 τυπωμένες κούπες πορσελάνης με φωτογραφία ή το λογότυπο της επιλογής σου

printed-photo-company-logo-china-mug-competition-newsfeast


printed-photo-company-logo-china-mug-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) τυπωμένες κούπες πορσελάνης με μία φωτογραφία της επιλογής σου ή ακόμη και το λογότυπο της επιχείρησης σου.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Typografos
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 20 Απριλίου 2012 (14:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού αφήστε ένα σχόλιο και κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Typografos και κερδισε δωρο 1 (μία) τυπωμένη κούπα πορσελάνης. Οι τυχεροί θα είναι 10 (δέκα).

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

red-valentino-tote-woman-bag-elle-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις Δώρο μία δερμάτινη τσάντα του οίκου Valentino αξίας €450 από τα καταστήματα Carouzos

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) δερμάτινη τσάντα της σειράς Red Valentino tote του οίκου Valentino, από 100% εξαιρετικό μαλακό δέρμα, από τα καταστήματα Carouzos. Είναι ιδανική για κομψές εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ, για το γραφείο ή τις βόλτες. Διοργάνωση διαγωνισμού: Elle Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Δευτέρα 21 Μαΐου  2012 (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις γυαλιά ηλίου από το κατάστημα οπτικών Vision Plus

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου! Διοργάνωση διαγωνισμού: Κατάστημα Οπτικών Vision Plus (vision-plus.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016 (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):