Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα ζευγάρι nude λουστρίνι πλατφόρμες Καλογήρου Private Label

kalogirou-private-label-nude-platform-miss-bloom-competition-newsfeast


kalogirou-private-label-nude-platform-miss-bloom-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) ζευγάρι nude λουστρίνι πλατφόρμες από την ανανεωμένη και ελληνική συλλογή Καλογήρου Private Label, αξίας €199 (ευρώ).  Ιδανικές τόσο για τις πρωινές όσο και για τις βραδινές σου εμφανίσεις.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Miss Bloom
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Τρίτη 10 Απριλίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού συμπληρώστε τα στοιχεία σας σε αυτήν τη σελίδα.

 

Miss Bloom’s tips:

  • Το πρωί θα τις φορέσεις με ένα floral φόρεμα, με ένα pastel σύνολο, με το φαρδύ τζιν σου και ένα ναυτικό σακάκι ή με το αγαπημένο σου skinny παντελόνι με γυρισμένα τα ρεβέρ και με μια χαλαρή τινίκ από πάνω.
  • Το βράδυ ο συνδυασμός με το φαρδύ παντελόνι παραμένει hot αλλά αντί για το ναυτικό σακάκι μπορείς να συμπληρώσεις το outfit με μια καπαρντίνα και ένα αέρινο top από μέσα ή με ένα oversized cardigan που θα σφίξεις στη μέση με μια λεπτή ζώνη.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

thalatta-seaside-hotel-sea-view-room-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 τριήμερα με πρωινό σε Holiday Sea View room στο Thalatta Seaside Hotel για 2 άτομα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) τριήμερα με πρωινό σε Holiday Sea View room (δωμάτιο) στο Thalatta Seaside Hotel για 2 (δύο) άτομα! Διοργάνωση διαγωνισμού: Thalatta Seaside Hotel Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Τρίτη 31 Ιουλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού, κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες διαγωνισμού Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Thalatta Seaside Hotel και κερδισε δωρο 3 (τρία) μοναδικά τριήμερα […]

Συρία: Συναγερμός για τα φράγματα του Ευφράτη και του Τίγρη

Να προλάβει την «επικείμενη καταστροφή» ενός βομβαρδισμού των φραγμάτων του Τίγρη και του Ευφράτη προσπαθεί η κυβέρνηση της Συρίας. Με επιστολή της προς τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών ζητά να υποχρεώσει τη στρατιωτική επιχείρηση να σταματήσει να στοχεύει τα φράγματα του Ευφράτη και του Τίγρη.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):