Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 αντίτυπα του βιβλίου Ίχνη στο Χιόνι του συγγραφέα Γιώργου Λίλλη από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

footprints-in-snow-metaixmio-book-traces-competition-newsfeast


footprints-in-snow-metaixmio-book-traces-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) αντίτυπα του βιβλίου Ίχνη στο Χιόνι (μυθιστόρημα) του συγγραφέα Γιώργου Λίλλη, από τις  Εκδόσεις Μεταίχμιο.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Clickatlife
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού συμπληρώστε τα στοιχεία σας σε αυτήν τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής


Ίχνη στο χιόνι
– Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μάρτιος 1948: ο δεκάχρονος Περικλής Αδάμος γίνεται μάρτυρας της στυγνής δολοφονίας των γονιών του από τους στρατιώτες του Εθνικού Στρατού κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου. Έχοντας χάσει τα πάντα, διαφεύγει με τους αντάρτες στα βουνά της Ευρυτανίας. Κυνηγημένος, κάτω από αντίξοες συνθήκες, θα ζήσει από κοντά το μίσος, τον φόβο, την απώλεια, τον πόνο, τον θάνατο. Εξήντα χρόνια αργότερα, θα αφηγηθεί την ιστορία του σ’ έναν νεαρό ερευνητή, αναζητώντας στη μνήμη του ανθρώπους, τόπους και γεγονότα. Γραμμένο με γρήγορους ρυθμούς, σασπένς και κινηματογραφικό ρεαλισμό που καθηλώνει, το μυθιστόρημα παρακολουθεί τον αγώνα εκείνου του παιδιού να χτίσει από την αρχή τη ζωή του, παλεύοντας με τα φαντάσματα που στοίχειωσαν την ψυχή του.

  • Πάρτε μία γεύση από το βιβλίο εδώ

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια αποτριχωτική μηχανή από την Panasonic Greece

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια γυναικεία αποτριχωτική νέας γενιάς Panasonic ES-ED92 και υποδεχθείτε το καλοκαίρι με αυτοπεποίθηση! Διοργάνωση διαγωνισμού: Panasonic Greece (panasonic.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 30 Μαΐου 2016 (12:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Γνώριζες ότι: Γιατί ο χρόνος πηγαίνει μόνο μπροστά;

Γιατί πρέπει η φθορά να συμβαδίζει με τον χρόνο; Όταν για παράδειγμα ζούμε ένα όνειρο την στιγμή που κοιμόμαστε αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει ο χρόνος; Μήπως, λοιπόν, ο χρόνος είναι απλά μια ψευδαίσθηση; μήπως όλα όσα αντιλαμβανόμαστε ότι ζούμε είναι νοητά; εικονικά; τότε πως προσδιορίζουμε την έννοια του χρόνου μέσα σε έναν νοητό εικονικό κόσμο;

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):