Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 αντίτυπα του βιβλίου Ίχνη στο Χιόνι του συγγραφέα Γιώργου Λίλλη από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

footprints-in-snow-metaixmio-book-traces-competition-newsfeast


footprints-in-snow-metaixmio-book-traces-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) αντίτυπα του βιβλίου Ίχνη στο Χιόνι (μυθιστόρημα) του συγγραφέα Γιώργου Λίλλη, από τις  Εκδόσεις Μεταίχμιο.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Clickatlife
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού συμπληρώστε τα στοιχεία σας σε αυτήν τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής


Ίχνη στο χιόνι
– Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μάρτιος 1948: ο δεκάχρονος Περικλής Αδάμος γίνεται μάρτυρας της στυγνής δολοφονίας των γονιών του από τους στρατιώτες του Εθνικού Στρατού κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου. Έχοντας χάσει τα πάντα, διαφεύγει με τους αντάρτες στα βουνά της Ευρυτανίας. Κυνηγημένος, κάτω από αντίξοες συνθήκες, θα ζήσει από κοντά το μίσος, τον φόβο, την απώλεια, τον πόνο, τον θάνατο. Εξήντα χρόνια αργότερα, θα αφηγηθεί την ιστορία του σ’ έναν νεαρό ερευνητή, αναζητώντας στη μνήμη του ανθρώπους, τόπους και γεγονότα. Γραμμένο με γρήγορους ρυθμούς, σασπένς και κινηματογραφικό ρεαλισμό που καθηλώνει, το μυθιστόρημα παρακολουθεί τον αγώνα εκείνου του παιδιού να χτίσει από την αρχή τη ζωή του, παλεύοντας με τα φαντάσματα που στοίχειωσαν την ψυχή του.

  • Πάρτε μία γεύση από το βιβλίο εδώ

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Greek national anthem in the Greek sign language by newsfeast.gr

Για πρώτη φορά ο Εθνικός Ύμνος στη νοηματική γλώσσα

Για πρώτη φορά παρακολουθούμε τον Εθνικό μας Ύμνο στην ελληνική νοηματική γλώσσα μέσα από ένα βίντεο. Πρόκειται για μια παραγωγή, που ετοίμασαν μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων της νοηματικής στην Ελλάδα, όπου την συντροφεύει η συνοδεία της μελωδίας ενός πιάνου. Ελλάδα 2021 Η εν λόγω πρωτοβουλία εντάσσεται -στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 200 χρόνια μετά την Ελληνική Επανάσταση- […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις δώρο ένα τριήμερο ταξίδι στην Αράχωβα

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα τριήμερο στην Αράχωβα για 6 άτομα από το Airtickets365.gr. Διοργάνωση διαγωνισμού: Airtickets.gr σε συνεργασία με Breakbooking.com Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και):  Δευτέρα 04 Απριλίου 2016 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):