Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 κιβώτια της γεύσης Crunch της εβδομάδας (γκοφρέτα ή σοκολάτα)

crunch-snack-bite-the-rules-competition-newsfeast


crunch-snack-bite-the-rules-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρία) κιβώτια της γεύσης Crunch της εβδομάδας (γκοφρέτα ή σοκολάτα), μαντεύοντας σωστά αν είναι κάποια γεύση σοκολάτας Crunch ή είναι η γκοφρέτα Crunch Snack.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Crunch
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Δευτέρα 09 Απριλίου 2012 (12:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού μαντέψτε σωστά τη γεύση σε αυτήν τη σελίδα.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός ! Κερδίστε μια υπέροχη καρό τσάντα Burberry Prorsum

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια υπέροχη καρό Canvas Tote τσάντα Burberry Prorsum, η οποία χωράει όλα όσα χρειάζεστε κατά τη διάρκεια της ημέρας και διαθέτει πολλές τσέπες, ενώ φοριέται στον ώμο για πλήρη ελευθερία κινήσεων. Διοργάνωση διαγωνισμού: Ladynews Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να […]

Ολλανδός μετακίνησε τα σύνορα Βελγίου-Ολλανδίας για να βρίσκεται η καφετέρια του σε βελγικό έδαφος! [pics]

Ο ιδιοκτήτης μιας καφετέριας στο Μάαστριχτ, απογοητευμένος από τον αποκλεισμό της Ολλανδίας από το Euro 1016, αποφάσισε ότι ο μόνος τρόπος για να διασκεδάσει τη θλίψη του είναι να μεταφέρει το κατάστημά του στο γειτονικό Βέλγιο μετακινώντας ελαφρώς τα σύνορα των δύο χωρών.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):