Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το smartphone HTC Sensation XL με Beats Audio με οθόνη 4.7″

htc-sensation-xl-beats-audio-competition-newsfeast


htc-sensation-xl-beats-audio-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone HTC Sensation XL με Beats Audio με την τεράστια οθόνη των 4.7″ (ιντσών) τεχνολογίας Super LCD με ανάλυση WVGA 800×480.
Διοργάνωση διαγωνισμού: HTC Greece
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν την σελίδα.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

viasmos-paidiou-newsfeast

Παραδειγματική ποινή κάθειρξης 36 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου σε νεαρό για την αποπλάνηση δύο ανήλικων παιδιών

Παραδειγματική ποινή κάθειρξης 36 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου σε νεαρό για την αποπλάνηση δύο ανήλικων παιδιών. Η ποινή επιδιώκει μεταξύ άλλων να στείλει μήνυμα παραδειγματισμού προς όλους εκείνους, οι οποίοι με τις πράξεις τους «τραυματίζουν» σωματικά και ψυχικά μικρά παιδιά, εκμεταλλευόμενοι διάφορες καταστάσεις. Η δίκη διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης. […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα Samsung Galaxy J5 από το Seven Spots

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα smartphone Samsung Galaxy J5 2016. Διοργάνωση διαγωνισμού: Seven Spots (sevenspots.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 (14:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):