Διαγωνισμός Johnny English: Η Επιστροφή για να Κερδίσεις συνολικά 10 dvd 5 Blue-ray και 6 Bean box-sets

johnny-english-return-movie-blue-ray-competition-newsfeast


johnny-english-return-movie-blue-ray-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) dvd, 5 (πέντε) Blue-ray και 6 (έξι) Bean box-sets του Johnny English: Η Επιστροφή και του Mr Bean.
Διοργάνωση διαγωνισμού: iShow
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Πέμπτη 05 Απριλίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.

 Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Τα δώρα του διαγωνισμού είναι:

1. DVD ή Blu-ray της ταινίας Johnny English: Η επιστροφή. 

  • Περιλαμβάνουν 45 λεπτά κομμένων & εκτεταμένων σκηνών, γκάφες από τα γυρίσματα, το κυνήγι της αναπηρικής καρέκλας και σχολιασμό από τον σκηνοθέτη Όλιβερ Πάρκερ. Στο διαγωνισμό δηλώνετε αν θέλετε να κερδίσετε DVD ή Blu-ray ή ένα από τα υπόλοιπα δώρα.

2. MR BEAN – The Bean Boxset! (6 DVD, γεμάτα με περιπέτειες κινουμένων σχεδίων)

  • Ο πιο διάσημος χαρακτήρας του κόσμου, ο Mr. Bean, γίνεται animation σε 47 (σαράντα επτά) σπαρταριστά επεισόδια αυτής της υπέροχης συλλεκτικής έκδοσης που περιλαμβάνει 6 (έξι) δισκάκια. Ο Ρόουαν Άτκινσον δίνει … φωνή στην καρτουνίστικη εκδοχή του χαρακτήρα που δημιούργησε ο ίδιος με τους συνεργάτες του Ρίτσαρντ Κέρτις και Ρόμπιν Ντρίσκολ, απόλυτα πιστός στο ύφος και το στυλ του ανεπανάληπτου Mr. Bean!

3. The complete Beantastic Boxset (Περιλαμβάνει 4 DVD)

  • Απολαύστε ολόκληρα διάφορα κλασικά επεισόδια με τον Mr. Bean, καθώς και μία ανθολογία των καλύτερων στιγμών του ανεπανάληπτου δημοφιλούς χαρακτήρα

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

choc-colata-kit-realshop-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα σετ εργαλείων ζαχαροπλαστικής Choc Colata kit

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) σετ εργαλείων ζαχαροπλαστικής Choc Colata kit , που αποτελείται από έναν δοσομετρητή , 1 (μία) σπάτουλα-θερμόμετρο , και 1 (ένα) μπεν μαρί (bain marie) σιλικόνης, συνολικής αξίας 63,40€ (ευρώ). Διοργάνωση διαγωνισμού: Realshop Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια σκηνή 4 ατόμων από το Ταλκ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια σκηνή 4 ατόμων oztrail tasman 4v, αξίας 115 ευρώ! Διοργάνωση διαγωνισμού: Ταλκ (talcmag.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 07 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):