Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 δωρεάν γεύματα στα εστιατόρια T.G.I. Friday’s

tgi-fridays-living-well-free-meal-competition-newsfeast


tgi-fridays-living-well-free-meal-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε)  γεύματα για 2 (δύο) άτομα από τα καταστήματα εστιατορίων T.G.I. Friday’s, συμπεριλαμβανομένου και του νέου μενού Living Well, αξίας 40€ (ευρώ) το καθένα.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Mamapeinao
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού γράψτε το όνομά σας σε αυτήν τη σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό του Mamapeinao με δώρο 5 (πέντε) γευματα από τα καταστήματα T.G.I.Friday’s, αξίας 40€ (ευρώ) έκαστο και εξασφαλίστε την συμμετοχή σας με την εγγραφή του ονόματός σας.

  • Τα T.G.I. Friday’s εμπλούτισαν γευστικά το menu Living Well με λαχταριστά πιάτα, τα οποία συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Fruits and Nuts Super Salad, Strawberry Fields Salad, Chicken/Salmon with Tomato Basil Salsa και πολλά ακόμα πιάτα. Η συνταγή κάθε πιάτου Living Well, στηρίζεται στη φιλοσοφία ότι η σωστή διατροφή είναι πηγή ευεξίας, ενέργειας και αναζωογόνησης.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

frezyderm-after-sun-relieving-mousse-glamour-magazine-competition

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 7 σετ αντηλιακών από την Frezyderm

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 7 (επτά) σετ αντηλιακών από την Frezyderm, που περιλαμβάνει 1 (ένα) γαλάκτωμα προσώπου και σώματος με επιταχυντές μαυρίσματος Tan Accelerator SPF 10 και 1 (ένα) ενυδατικό αφρό After Sun Mousse για την περιποίηση της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο. Διοργάνωση διαγωνισμού: Glamour magazine Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να […]

Διακόσμηση: 26 πανεύκολες ιδέες για να βελτιώσετε το σπίτι σας

Όλοι θέλουν κάτι να βελτιώσουν και να ανακαινίσουν στο σπίτι τους. Ετοιμαστείτε να πιάσετε δουλειά, επειδή οι παρακάτω ιδέες ανακαίνισης θα σας ξεσηκώσουν και θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη λειτουργικότητα και την αισθητική του σπιτιού σας! Αφήστε μας τα σχόλιά σας για την αγαπημένη σας ιδέα από τις 26 που ακολουθούν. Καλή επιτυχία στην […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):