Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δώρο ένα πρωτότυπο μαξιλάρι με ηχεία

unique-cushion-speakers-boom-box-cushion-competition-newsfeast

unique-cushion-speakers-boom-box-cushion-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) μαξιλάρι με ηχεία, για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου τραγούδια καθημερινά από τη ζεστασιά του κρεβατιού σου!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Uniqueshop
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το high-tech δώρο του διαγωνισμού αρκεί να αφήσετε 1 (ένα) σχόλιο ή να κάνετε Like σε αυτήν τη σελίδα.

 

Μαξιλάρι με ηχεία – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Με την πρώτη ματιά αυτό το μαξιλάρι μοιάζει με ρετρό ραδιοκασετόφωνο! Ωστόσο θα εκπλαγείς όταν συνδέσεις το MP3 player και θα ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική, καθώς θα παρακολουθείς την κλασική οθόνη των ψηφιακών Equalizer να μεταβάλλεται στο ρυθμό της μουσικής. Συμβατό με όλα τα MP3 με υποδοχή 3.5mm.

  • Απλή διαδικασία σύνδεσης με MP3 player.
  • Φόρτιση μέσω USB.
  • Φωτιζόμενο equalizer.
  • Με μαλακό μαξιλάρι κάλυψης ηχείου.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια 5ήμερη διαμονή στην Κέρκυρα από το Ariti Grand Hotel Corfu

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια 5ήμερη διαμονή (4 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο Ariti Grand Hotel Corfu, με πρωινό και δείπνο σε μπουφέ του ξενοδοχείου καθημερινά. Διοργάνωση διαγωνισμού: Ariti Grand Hotel Corfu (aritihotel.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):