Διαγωνισμός για να Κερδίσεις δώρο ένα πρωτότυπο μαξιλάρι με ηχεία

unique-cushion-speakers-boom-box-cushion-competition-newsfeast

unique-cushion-speakers-boom-box-cushion-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) μαξιλάρι με ηχεία, για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου τραγούδια καθημερινά από τη ζεστασιά του κρεβατιού σου!
Διοργάνωση διαγωνισμού: Uniqueshop
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το high-tech δώρο του διαγωνισμού αρκεί να αφήσετε 1 (ένα) σχόλιο ή να κάνετε Like σε αυτήν τη σελίδα.

 

Μαξιλάρι με ηχεία – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Με την πρώτη ματιά αυτό το μαξιλάρι μοιάζει με ρετρό ραδιοκασετόφωνο! Ωστόσο θα εκπλαγείς όταν συνδέσεις το MP3 player και θα ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική, καθώς θα παρακολουθείς την κλασική οθόνη των ψηφιακών Equalizer να μεταβάλλεται στο ρυθμό της μουσικής. Συμβατό με όλα τα MP3 με υποδοχή 3.5mm.

  • Απλή διαδικασία σύνδεσης με MP3 player.
  • Φόρτιση μέσω USB.
  • Φωτιζόμενο equalizer.
  • Με μαλακό μαξιλάρι κάλυψης ηχείου.

 

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

dkny-luxury-bag-tsouderos-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία μοντέρνα τσάντα DKNY αξίας 219 ευρώ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) μοντέρνα τσάντα DKNY για τις πιο εντυπωσιακές και μοντέρνες εμφανίσεις σας, αξίας 219€ (ευρώ) Διοργάνωση διαγωνισμού: Tsouderos Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Σάββατο 07 Απριλίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη […]

makgio-bag-accessories-stores-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 3 τσάντες Makgio και ασορτί πέδιλα από τη νέα SS12 collection

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 3 (τρεις) τσάντες Makgio από τη νέα ανοιξιάτικη – καλοκαιρινή κολεξιόν SS12 Collection και ανανεώστε τις λαμπερές εμφανίσεις σας! Διοργάνωση διαγωνισμού: MakGio Accesstories Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα. […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):