Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία μεγάλη τσάντα Satchel της επιλογής σου

soho-satchel-yellow-green-catwalk-boxy-accessorize greece-competition-newsfeast


soho-satchel-yellow-green-catwalk-boxy-accessorize greece-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) μεγάλη τσάντα Satchel στο χρώμα της επιλογής σου, διαλέγοντας ανάμεσα στην κίτρινη Soho Satchel, την πράσινη Soho Satchel και την Catwalk boxy Satchel.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Accessorize Greece
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την μεγάλη τσάντα Satchel της επιλογής σας κάντε Like σε αυτήν την σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Accessorize Greece και κερδισε μία τσάντα Satchel της επιλογής σου. Οι τσάντες από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε είναι οι εξής:

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Διαγωνισμός για να κερδίσεις μια τριήμερη διαμονή στο Πήλιο από το Cherrybox

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό μια τριήμερη διαμονή (2 διανυκτερεύσεις με πρωινό) για 2 άτομα στον ξενώνα Mountain’s Secret στο Πήλιο! Διοργάνωση διαγωνισμού: Cherrybox (cherrybox.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Πέμπτη 19 Μαΐου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα. Λεπτομέρειες: Το ταξίδι μπορεί να γίνει μέχρι το τέλος του έτους […]

Τα παράδοξα και οι παρατυπίες της αγγλικής γλώσσας μας χαρίζουν στιγμές γέλιου

Αφού ο ήχος του φθόγγου gh στη λέξη enough προφέρεται ως f (φ) και το o στη λέξη women προφέρεται ως σύντομο i (ι) και το ti στη λέξη nation προφέρεται ως s (σ), τότε η λέξη ghoti προφέρεται όπως η λέξη fish ! Ενδιαφέρον αποτελεί ακόμα το παράδοξο ότι το εμπόρευμα σε ένα πλοίο ονομάζεται cargo, ενώ […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):