Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία μεγάλη τσάντα Satchel της επιλογής σου

soho-satchel-yellow-green-catwalk-boxy-accessorize greece-competition-newsfeast


soho-satchel-yellow-green-catwalk-boxy-accessorize greece-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) μεγάλη τσάντα Satchel στο χρώμα της επιλογής σου, διαλέγοντας ανάμεσα στην κίτρινη Soho Satchel, την πράσινη Soho Satchel και την Catwalk boxy Satchel.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Accessorize Greece
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την μεγάλη τσάντα Satchel της επιλογής σας κάντε Like σε αυτήν την σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Accessorize Greece και κερδισε μία τσάντα Satchel της επιλογής σου. Οι τσάντες από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε είναι οι εξής:

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Μήνυσαν 80χρονη, για κακοποίηση γαϊδάρου

”Γιαγιά 80 ετών χήρα σε σχήμα Γ ήταν σήμερα κατηγορούμενη για βάναυση μεταχείριση ζώου διότι στο γαϊδούρι που είχε δεν έκοψε τα νύχια. Φιλοζωική οργάνωση τη μήνυσε κ της πήρε το γάιδαρο. Στο δικαστήριο έκλαιγε με λυγμούς. Αθωώθηκε! Αλήθεια, τι κοινωνία αφήνουμε να πλάσουν κάποιοι; — Νίκος Καραγιαννακίδης (@nkaragiannakidi) September 24, 2020” Με ποστάρισμα στον […]

printed-photo-company-logo-china-mug-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 10 τυπωμένες κούπες πορσελάνης με φωτογραφία ή το λογότυπο της επιλογής σου

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 10 (δέκα) τυπωμένες κούπες πορσελάνης με μία φωτογραφία της επιλογής σου ή ακόμη και το λογότυπο της επιχείρησης σου. Διοργάνωση διαγωνισμού: Typografos Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 20 Απριλίου 2012 (14:00) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού αφήστε ένα σχόλιο και κάντε Like σε αυτήν […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):