Διαγωνισμός για να Κερδίσεις μία μεγάλη τσάντα Satchel της επιλογής σου

soho-satchel-yellow-green-catwalk-boxy-accessorize greece-competition-newsfeast


soho-satchel-yellow-green-catwalk-boxy-accessorize greece-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) μεγάλη τσάντα Satchel στο χρώμα της επιλογής σου, διαλέγοντας ανάμεσα στην κίτρινη Soho Satchel, την πράσινη Soho Satchel και την Catwalk boxy Satchel.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Accessorize Greece
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού: Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την μεγάλη τσάντα Satchel της επιλογής σας κάντε Like σε αυτήν την σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρε μέρος στο διαγωνισμο του Accessorize Greece και κερδισε μία τσάντα Satchel της επιλογής σου. Οι τσάντες από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε είναι οι εξής:

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

erdogan army and greek army

Τούρκοι κατάσκοποι στη Γερμανία για να εκλεγεί σουλτάνος ο Ερντογάν

Η Γερμανία δεν επιθυμεί την κλιμάκωση της κόντρας με την Άγκυρα, αλλά επιλέγει πιο υπόγειες αντιδράσεις στις προκλητικές δηλώσεις των Τούρκων αξιωματούχων και του ίδιου του Ερντογάν, σχολιάζει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Έθνος».

Θεοσοφία: Tι συμβαίνει όταν «βλέπει» το τρίτο μάτι;

Το Τρίτο Μάτι ή έκτο Τσάκρα (Chakra) μεταφέρει την ενέργεια της καθαρής όρασης και Διάκρισης.  Βρίσκεται στο κέντρο της κεφαλής μεταξύ των φυσικών μας ματιών. Αυτό το τσάκρα ανοίγει την πόρτα πολυδιάστατα στις αισθήσεις μας, για να μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από τους πυκνούς περιορισμούς του ΕΓΩ, του υλιστικού, φυσικού μας κόσμου, που βασίζεται στην […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):