Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα διπύρηνο smartphone Sony Xperia S με οθόνη 4,3″ κάμερα 12.1 megapixel

sony-xperia-s-android-competition-newsfeast


sony-xperia-s-android-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone Sony Xperia S με οθόνη 4,3″ (ίντσες) Mobile Bravia Engine, διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.50GHz και κάμερα 12.1 megapixel με αισθητήρα Exmor R, για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Public
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (κλήρωση): Κυριακή 04 Απριλίου 2012 (11:00)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το smartphone Sony Xperia S του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.

Όροι συμμετοχής

 

Sony Xperia S – Τεχνικά χαρακτηριστικά

Το Sony Xperia S προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ένα smartphone για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Μεγάλη οθόνη 4.3″ (ιντσών) για ευκρίνεια σε video και φωτογραφίες και διπύρηνος επεξεργαστής με ταχύτητα στα 1.50GHz για να τρέχει με άνεση όλα ταπαιχνίδια αλλά και εφαρμογές. Χάρη στο εξελιγμένο λειτουργικόAndroid 2.3 Gingerbread θα έχετε πληθώρα επιπλέον εφαρμογών και λειτουργιών ενώ με την κάμερα των 12.1MP θα αποθανατίσετε τις αγαπημένες σας στιγμές με υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες αλλά και video 1080p. ‘Εχει ενσωματωμένο LED Flash για λιγότερο φωτεινούς χώρους αλλά και Wi-Fi για σύνδεση σε Wi-Fi hotspot και πρόσβαση στο διαδίκτυο.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

Arrested by the Greek police officers

Κέρκυρα : 55χρονος αρνητής μάσκας γρονθοκόπησε αστυνομικό

Με γροθιές στο πρόσωπο του αστυνομικού και λεκτική βία φέρεται ότι απάντησε 55χρονος Κερκυραίος, όταν το έγινε προτροπή να φορέσει τη μάσκα του. Το γεγονός συνέβη το πρωί στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Κέρκυρας, στην Ευγενίου Βουλγάρεως, όταν δύο αστυνομικοί πλησίασαν τον 55χρονο προκειμένου να του συστήσουν να φορέσει την προβλεπόμενη και υποχρεωτική σε […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):