Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα smartphone HTC Desire Z με οθόνη 3.7″ και κάμερα 5 MP

htc-desire-z-appgaraz-competition-newsfeast


htc-desire-z-appgaraz-competition-newsfeast

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone HTC Desire Z με οθόνη 3.7″ S-LCD capacitive touchscreen, επεξεργαστή στα 800MHz και κάμερα 5 MP (megapixels).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Appgaraz
Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού κάντε Like σε αυτήν τη σελίδα.

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

pfizer vaccine and moderna vaccine: people died after mrna vaccination and 24 disabled

Δωρεάν Rapid Tests για Covid-19 σε επιχειρήσεις άνω των 20 υπαλλήλων

Η ελληνική κυβέρνηση, στο πλαίσιο περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού, αναλαμβάνει το κόστος της διενέργειας ελέγχων (rapid tests) σε επιχειρήσεις άνω των 20 υπαλλήλων. Το σχετικό πρόγραμμα υλοποιείται από τα Υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Υποβολή αιτήματος διενέργειας Rapid Test Οι εργαζόμενοι των […]

forever-21-shopping-bags-new-york-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις 5 shopping bags από το Forever 21 με χαρακτηριστικές στάμπες από στοιχεία της Νέας Υόρκης (NYC)

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 5 (πέντε) shopping bags από το κατάστημα Forever 21 της Νέας Υόρκης με χαρούμενες στάμπες από χαρακτηριστικά στοιχεία της Νέας Υόρκης (NYC). Διοργάνωση διαγωνισμού: Pink Girl Notes Κλήρωση διαγωνισμό: Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την  Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε τις υπέροχες τσάντες κάντε κοινοποίηση (share) αυτή τη […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):