Διαγωνισμός για να Κερδίσεις ένα smartphone Sony Ericsson Xperia Ray αναβαθμίσιμο σε Android 4.0

sony-ericsson-xperia-ray-competition-newsfeast


sony-ericsson-xperia-ray-competition-newsfeast

Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone Sony Ericsson Xperia Ray, αναβαθμίσιμο σε Android 4.0, προσφορά των καταστημάτων WIind, αξίας 300€ (ευρώ).
Διοργάνωση διαγωνισμού: Xblog
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το smartphone  Sony Ericsson Xperia Ray κάντε Like σε αυτήν την σελίδα, αφήστε ένα σχόλιο σε αυτήν την σελίδα και διάδωσε τον διαγωνισμό σε Facebook, Twitter, Google+!

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμο του Xblog και κερδιστε δωρο 1 (ένα) smartphone Sony Ericsson Xperia Ray, αναβαθμίσιμο σε Android 4.0, προσφορά της εταιρείας Wind!

 

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

siesta-nap-noonday-sleep-good-for-health

Ο μεσημβρινός ύπνος κάνει καλό στην υγεία σύμφωνα με μελέτες σε Αθήνα και Βοστόνη

Ο ύπνος αποτελεί μία βραχυπρόθεσμη ανάκαμψη του χρόνου, ένα ευχάριστο διάλειμμα στην πολυάσχολη καθημερινότητα λεει ο καθηγητής Göran Hajak, επικεφαλής ιατρός της ψυχιατρικής, ψυχοθεραπείας και ψυχοσωματικής ιατρικής κλινικής στο Μπάμπεργκ της Γερμανίας . Εξηγεί ότι είναι σημαντικό να χαλαρώνει το σώμα και η ψυχή και να «σβήνει» ολόκληρο το ψυχοσωματικό σύστημα εξαλείφοντας τους παράγοντες που […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις διακοσμητικά σπιτιού από το Hometale

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό διακοσμητικά σπιτιού, όπως 1 ταμπουρέ 84x30x53, 1 ρολόι, 1 κηροπήγιο γαλάζιο, 1 αρκουδάκι διακοσμητικό (polyresin) και 1 ορντεβιέρα διώροφη. Διοργάνωση διαγωνισμού: Hometale (hometale.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

1 Comment

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):