Διαγωνισμός για να Κερδίσεις το νέο HTC Radar με Windows Phone 7 Mango και επεξεργαστή 1GHz

htc-radar-pestaola-competition-newsfeast
Διαγωνισμός:  Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (ένα) smartphone HTC Radar με Windows Phone 7 Mango ή αλλιώς Windows Phone 7.5, επεξεργαστή 1GHz και κάμερα 5 megapixel με LED flash.
Διοργάνωση διαγωνισμού: Pestaola.gr
Ημερομηνία κλήρωσης του διαγωνισμού (έως και): Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 (23:59)

Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε το smartphone  HTC Radar κάντε Like σε αυτήν την σελίδα.

 

Λεπτομέρειες διαγωνισμού

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμο του Pestaola και κερδιστε δωρο 1 (ένα) smartphone HTC Radar, με Windows Phone 7 Mango, επεξεργαστή 1GHz και κάμερα 5 megapixel με LED flash και αισθητήρα BSI για καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η οθόνη είναι 3.8″  με ανάλυση 480 x 800 pixels.

 

HTC Radar: Reveal

Πάρε μέρος τώρα πατώντας εδώ!

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

ben-jerrys-scoop-tour-ice-cream-competition

Διαγωνισμός Scoop Tour 2012 για να Κερδίσεις δωρεάν παγωτό Ben & Jerry’s για ένα χρόνο

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό παγωτό για 1 (ένα) χρόνο από την εταιρεία Ben & Jerry’s, ψηφίζοντας την αγαπημένη σου γεύση! Οι τυχεροί θα είναι 3 (τρεις). Ταυτόχρονα έχετε την ευκαιρία να προσκαλέσετε το βαν με τα παγωτά Ben& Jerry’s στη δική σας πόλη για να σας φέρουν και να σας κεράσουν την αγαπημένη σας γεύση! Διοργάνωση […]

Διαγωνισμός για να κερδίσεις ένα σαβ/κο στο Πήλιο από την ΩΜΕΓΑ

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό ένα Σαββατοκύριακο σε παραλιακό μέρος στο Πήλιο! Οι επόμενοι δέκα θα κερδίσουν από ένα κουτί με όσπρια / ρύζια ΩΜΕΓΑ. Διοργάνωση διαγωνισμού: ΩΜΕΓΑ  ΑΒΕΕ (omega.com.gr) Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό (έως και): Παρασκευή 01 Ιουλίου 2016 (23:59) Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Λάβετε μέρος και κερδίστε το δώρο του διαγωνισμού, σε αυτήν τη σελίδα.

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):