Οι Αμερικάνοι προτιμούν το Internet από το σεξ τη σοκολάτα και από το μπάνιο!

internet-newsfeast


internet-vs-sex-newsfeast

Ο μέσος Αμερικανός χρήστης του διαδικτύου, σύμφωνα με την έρευνα της Boston Consulting Group, ξοδεύει ετησίως στο διαδίκτυο (internet) περίπου $3.000 (δολάρια). Από αυτά τα $472 (δολάρια) είναι το κόστος συνδρομής για τη χρήση του διαδικτύου μαζί με τα χρήματα τα οποία είναι διατεθειμένος να πληρώσει για να βελτιώσει το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών(πιο γρήγορο internet) και τα υπόλοιπα τα ξοδεύει για την αγορά νέων ηλεκτρονικών συσκευών (smartphones, gadgets, tablets κτλ).

Σύμφωνα με την έρευνα της Boston Consulting Group έχουμε τα εξής αποτελέσματα:

Η οικονομία των ΗΠΑ στηρίζεται ολοένα και περισσότερο στο ίντερνετ, αλλά τα πρωτεία τα κατέχει η Μεγάλη Βρετανία με το εντυπωσιακό ρεκόρ του 8,3% του ΑΕΠ της να προέρχεται από διαδικτυακές επιχειρήσεις και συναλλαγές. Ακολουθεί η Νότια Κορέα με ποσοστό 7,3% του ΑΕΠ της να προέρχεται από διαδικτυακές επιχειρήσεις και συναλλαγές και τρίτη είναι η Κίνα, με ποσοστό 5,5% του ΑΕΠ της να προέρχεται από διαδικτυακές επιχειρήσεις και συναλλαγές.

Σύμφωνα με τους ειδικούς της Boston Consulting Group, εκτιμάτε ότι οι διαδικτυακές επιχειρήσεις θα αναλογούν στο 10% της συνολικής οικονομικής δραστηριότητας των 20 (είκοσι) πλουσιότερων χωρών του πλανήτη (G20), μέχρι το 2016.

src

Aν σας άρεσε πατήστε Like:

Σχετικά άρθρα

Διαβασε και αυτο σε ενδιαφερει

dash-kitchen-competition-newsfeast

Διαγωνισμός για να Κερδίσεις την ολοκληρωμένη κουζίνα Dash των ονείρων σου

Διαγωνισμός: Κέρδισε, εντελώς δωρεάν, στο διαγωνισμό 1 (μία) ολοκληρωμένη κουζίνα της εταιρείας Dash για το σπίτι σας, υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας, Γερμανικής κατασκευής στην οποία περιλαμβάνονται και οι εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές. Διοργάνωση διαγωνισμού: Sidagi Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Δευτέρα 09  Απριλίου 2012 Συμμετοχή στο διαγωνισμό: Για να λάβετε μέρος και να κερδίσετε την ολοκληρωμένη κουζίνα Dash των ονείρων σας επισκεφτείτε αυτή τη σελίδα. Όροι […]

jada-pinkett-smith-will-smith-wife

Η γυναίκα γνωστού ηθοποιού διαθέτει το απόλυτο κορμί!

Η γυναίκα γνωστού ηθοποιού διαθέτει το απόλυτο κορμί και ας έχει σβήσει ήδη 41 (σαράντα ένα) κεράκια από την τελευταία γενέθλια τούρτα της! Η εν λόγω κυρία, η οποία είναι 41 χρόνων, διαθέτει κορμί που θα το ζήλευαν πολλές, ακόμη και πολύ μικρότερές της! Ο λόγος για την πανέμορφη σύζυγο του γνωστού ηθοποιού Will Smith, την Jada Pinkett […]

Άφησε το σχόλιό σου (εδώ):